ممنون عزیزم به نظرم اگه الجی اصل بود خیلی گرونتر از این قیمتیه که زده منم تعریف پاکشوما رو خیلی شنی ...
همسر منم اینجوریه همیشه شک میکنه تو خریدش تا قشنگ براش توضیح میدم به این دلیل به اون دلیل خرید خوبی داشتی یکم بعد خودش اروم میشه😁
مزایا و معایب هرکدوم رو مشخص کنید خرید راحت تری دارید خداروشکر این سایت هم پر تاپیکه راجب خرید من چیزی میخواستم بخرم همینجا سرچ میزدم برای مثال زودپز گازی بهتره یا برقی..یه چیزایی میخونی بالاخره قانع میشی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من برای یخچال خیلی تحقیق کردم اکثرا می گفتن هیمالیا خوبه منم میخوام هیمالیا بخرم کمبی مدل امگا اگه ق ...
زنده باشید چه حرفیه هیمالیا هم خوبه فقط شنیدم صدا میده..با بودجه ای که من دارم هیچوقت یچیز بی نقص گیرم نمیاد دلمو باید به خدمات پس از فروش خوش کنم لااقل اسنوا تو این خوبه فعلا🥴
همسر منم اینجوریه همیشه شک میکنه تو خریدش تا قشنگ براش توضیح میدم به این دلیل به اون دلیل خرید خوبی ...
بله منم برای هر خریدی اینجا کلی تحقیق میکنم ولی بعضی وقتها فروشنده با حرفهاش نظر همسرمو عوض کرده و چیزی که میخواستم نشده خیلی وقتها برای خرید یه چیزی میرم و کلا یه چیز دیگه قسمتم میشه خلاصه همیشه ناراضیم و تنها اختلافی که با همسرم دارم سر همین مساله است میگه اصلا دوست ندارم با هم بریم خرید میگه واقعا اذیتم میکنی موقع خرید برای هر خرید کوچکی ممکنه چند بار مجبورش کنم بره پس بده یه چیز دیگه بگیره خودمم از این اخلاقم بدم میاد حالا هم که بعد مدتهاااااا میخوایم برای خونه جدید خرید کنیم مشکلمون جدیتر شده همه با ذوق و شوق میرن خرید و برمی گردند ما با دلخوری میریم با دعوا برمیگردیم همش هم تقصیر منه 😭
ادرس پبجشو میذارید؟ شاید من یه پیج دیگه رو دیدم😶😅😅
Leyli_daily
الان چون محتوای جدیدی نداره انفالو کردم هایلایت هارو میبینم فقط
برای ماسک صورت هم چند صفحه قبل گفتم اگه حوصله ندارید و ماسک طبیعی استفاده میکنید قرص ماسک فشرده بخرید تو اب خیار یا اب و گلاب(هرچیزی که مایع باشه)بندازید خودش شبیه ماسک ورقه ای باز میشه
زنده باشید چه حرفیه هیمالیا هم خوبه فقط شنیدم صدا میده..با بودجه ای که من دارم هیچوقت یچیز بی نقص گی ...
ممنونم عزیزدلم انشالله خوشبخت باشی
بودجه ما هم خیلی کمه و باید با اون مبلغ کم که وام هست کلی خرید کنیم که همش هم واقعا نیازه تمام وسایلم تو این بیست سال داغون شده همش استرس دارم مبادا چیزی بخرم و جنسش بد باشه
بله منم برای هر خریدی اینجا کلی تحقیق میکنم ولی بعضی وقتها فروشنده با حرفهاش نظر همسرمو عوض کرده و چ ...
عزیزممم غصه نخور منم یه زمان اینجوری بودم الان کمتر..اونم چون دیگه رودروایسی ندارم با فروشنده یا کسی که باهامه قبلا میگفتم خب باشه همینو میخرم پس الان راحت میگم نه