2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740489 بازدید | 44731 پست

سلام

خروجی امروز

2 تا سینی استیل که داخل اش خراب شده بود

2 سری لبای ورزشی همسرم که دیگه اندازش نبود، 1 پیراهن

1 روسری

یه سری اسباب بازی های شکسته بچه هام

میز آرایش تختم را هم خالی کردم، میبریم انباری باغ و به عنوان جای ابزار و وسایل ازش استفاده می کنیم

سلام به روی ماهت     سلیقه ایه گلم  شمد یه جورایی سنتی محسوب میشه  فکر میکنم ...

ممنونم ازتون، آره قشنگه اتفاقا منم خیلی خوشم اومد، یزد یدونه بزرگ خریدم ،سرشبی از یه فروشگاه تو شهر خودم قیمت گرفتم قشنگ دوبرابر گفت قیمتشو، کاش همونجاتو یزد می‌خریدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما شبتون بخیر✨️

بعد مدت ها تلاش تونستم وارد حسابم شم البته خواننده خاموش این تاپیک که تنها تاپیکی هستش که میخونم بودم خسته نباشید همگی من که از دور میدیدم پیشرفت زیادی داشتید همگی😍

تو این مدت خروجی و ورودی داشتم(یه مسافرت رفتم و عید نزدیکه..)ولی خروجی هام بیشتر بوده خداروشکر!

به وسایل بقیه کاری نداشتم ولی همین که یه مدت خودم خروج میدادم انگار بقیه هم تاثیر گرفتن ازم و چی بهتر از این☺️

دم عید بیشتر فوکوس کردم روی لباس و لوازم ارایشی بهداشتی که:

ورودی ها:یه ریمل جایگزین ریمل قبلی شد و دادم به کسی

از این به بعد روی خرید لوازم ارایش خیلی دقت میکنم مثلا همین ریملی که جایگزین شد بخاطر یه خرید هیجانی بود با وجود اینکه همیشه از ریمل مدل بلند کننده استفاده میکردم دفعه پیش مدل پرپشت کننده خریدم که اصلا بهم نمیومد.

یک رژ و خط لب..کرم پودر و پرایمر

پرایمر تاحالا نخریده بودم ولی اصلا پشیمونم نکرد چون قبلا که خالی کرم پودر میزدم ماسیده میشد روی صورتم ولی با این محصول اصلا اون اتفاق نیوفتاد پس دوباره شارژ خواهد شد😁

در حال حاضر ۲ رنگ رژ لب و خط لب دارم

چند تا کفش خروجی دادم(برای من نبود دیدن دارم خروجی میدم بقیه هم ترغیب شدن)

در حال حاضر ۲ تا کفش مجلسی(یکیش برای عقدمه که چند ماه پیش بود)

۱ پوتین و ۲ عدد کتونی و یه کفش دم دستی دارم به نظرتون زیاده؟

سلام شبتون بخیر♥

دیشب کشوی لباس هامو پاکسازی کردم اول  از هر لباس چهار تا جدا کردم بقیه رو گذاشتم کنار تا اینا رو انقدر بپوشم که کهنه بشه و بره خروجی بعد دوباره از قبلی ها جایگزین بشه

چند تا لباس که کهنه شده بودن برای دستمال شدن کنار گذاشتم

چندتا لباس تقریبا نو که برام کوچیک شده بود هم گذاشتم که بدم به نیازمند 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

جدیدا لیلی دیلی دوره میفروشه که چند تا از خانوما هم اشاره کردن بهش.

منم موافقم که این تاپیک خودش یک کتاب جامع حساب میشه برامون و بنظرم برای مینیمال بودن خوندن هایلایت های لیلی و دنبال کردن این تاپیک کفایت میکنه.

ضمن اینکه فکر نکنم مباحث مهم تری توی دوره باشه راستش دو دل شدم که آنفالو کنم پیجشون رو یا نه چون مدت هاست بجز هایلایت های قبلی چیزی یاد نگرفتم ازشون در این مورد و بنظرم زمانی که خونشون عوض نشده بود مطالب و استوری ها مفید تر بودن انگار دیکه چیزی ندارن که خروج بدن و محتوا کم شده😁

یک رژ و خط لب..کرم پودر و پرایمر پرایمر تاحالا نخریده بودم ولی اصلا پشیمونم نکرد چون قبلا که خالی ک ...

پرایمر منافذ پوستو میبنده عزیزم. استفاده طولانی مدتش برای پوست مضره

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.
زیاده وسایلم زیاده اون جور که می خوام نیست.

عزیزم شاید علتش اینه که از وسایلت راحت دل نمیکنی. مثلا راجب رژ لبات که توضیح دادی، یکیش رنگش بهت نمیاد یکی هم بی کیفیت هست ولی با این حال خودتو مجبور کردی هر دو رو استفاده کنی تا تمام شه. خب همین الان بنداز بره و از همون دو تا رژ باب میلت استفاده کن. برای بقیه وسایلم همینطور. شاید با این روند یکم دورت خلوت تر شه 

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.
من زیاد بیرون نمیرم عزیزم منافذ باز خیلی دارم اینطوری هم مضره بنظرتون باز؟

منم منافذ پوستم بازه عزیزم. بخاطر همین کرم قشنگ روی پوستم نمیشینه. میخاستم پرایمر بخرم ولی راجبش خوندم پشیمون شدم. جدیدا ژل لایه بردار پریم خریدم هفته ای دو بار استفاده میکنم خیلی راضی ام‌. سلولای مرده پوست که جدا بشه کرم بهتر روی پوست میشینه

منم منافذ پوستم بازه عزیزم. بخاطر همین کرم قشنگ روی پوستم نمیشینه. میخاستم پرایمر بخرم ولی راجبش خون ...

منم قبلا استفاده میکردم البته نه این برندی که گفتید ولی چون پوستم حساسه التهاب میداد بهش..پس شاید دوباره اونو شارژ نکنم

میخوام طناب اپارتمانی برای جهیزیه بخرم همش جنس استیل دیدم..لیلی دیلی تو پستاش عکس گذاشته برای اون انگار پلاستیکی عه سبکه.. میشه اگه کسی تجربه ای تو خرید اینجور وسایل داره لطف کنه بگه؟

لباسارو چطور خشک میکنید