2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1744534 بازدید | 44794 پست

ورودی یه جفت کفش برای عید

امروز کمدم وکشوهای دخترم مرتب کردم.

یه جفت جوراب،یه شلوار خونگی گذاشتم بدم به کسی.جوراب از این هاست که مثل کفی قشنگه ها ولی از پام در می اومد همش دیگه این مدل نمی خرم.

یه کیف ارایش که کهنه شده بود گذاشتم خروجی این کیف به درد کسی نمی خوره.

بقیه وسایلم مرتب شد.

خارج از برنامه حموم شستم.

شادی صدام کنید

چندتا موضوع هم در مورد بهتر نگه داشتن لباسها خوندم،اینجا میگم شاید به دردتون خورد

اول نوع در آوردن لباسها از تن،اگر مثلا به جای اینکه تیشرت رو از  پایین به سمت بالا بکشید تا از تن در بیاد،از یقه بگیرید و از تن بیرون بیارید خوب به مرور یقه گشاد میشه،

مورد بعدی خالی کردن جیبهاست،اگر جیب ها پر باشند وقتی لباس رو آویز میکنید وسایل داخل جیب سنگینی میکنن و به مرور جیبها شل و ول میشن

لباس‌های مشکی وجین و کتان بهتره پشت و رو شسته بشن،در مورد لباس تیره بهتره زمان شست وشو روی برنامه سریع باشه،

خیس کردن لباس هم نباید زیاد طولانی باشه مخصوصا لبسهایی که تور دارن،چون باعث شل و ول شدن تور میشه

لباس‌های که دکمه های فلزی دارن،زیاد تو ماشین نگه ندارید چون ممکنه دکمه زنگ بزنه ولباس رو لک کنه،بلافاصله بعد از شستن سریع پهن کنید،

لباس‌های زیپ دار و دکمه دار حتما زیپ و دکمشون بسته باشه وقتی تو ماشین میندازید

لباس‌های مشکی و رنگ تیره بهتره پشت  و رو اتو بشن تا زود بور نشن

لباسهایی که چاپ بزرگ‌دارن نخرید چون بعد از یک مدت چاپ لباس خراب میشه ولی خود لباَس هیچ مشکلی نداره اما شما مجبور میشید بزاریدشون خروجی

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امشب کمد ام خالی کردم یک مانتو رو انداختم بیرون  یک سری وسایل گذاشتم بدم به نی ...

🦋 خب تا الان تا حدودی تونسم دوباره وسیله ها رو جمع کنم 

همین الان یک مسجمه خیلی بزرگ  که هدیه بود و اذیت ام میکرد وجودش چون یاد اون شخص میفتادم رو انداختم دور .

🦋 به یکی از دوستانم پیام دادم نسبت به لباس نویی که دارم و استفاده ای نمیشه اگر سایزش هست بهش بدم 

🦋 یک سری وسیله که اینها هم هدیه بوده و از دوستان بد ک نقش بدی داشتن تو زندگیم رو ننداختم دور گفتم بدم ب یکی استفاذه کنه حداقل انرژی منفی اون دشمنان دوست نمارو تبدیل یه عشق و مهربونی کنم برای همین گذاشتم توی یک باکس کادویی که اینم هدیه بوده باکسه ، میخوام بدم به کودکان کار

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

فردا میرم سراغ یخچال و گزارش کارم رو اپدیت میکنم و اینجا مینویسم

هنوز نتونستم برم وقت سرویس بهداشتی و حمام برم اینم فردا انجام میدم

قراره یک سری ظرف و ظروف خراب هم بندازم بره 

🦋 خب تا الان تا حدودی تونسم دوباره وسیله ها رو جمع کنم  همین الان یک مسجمه خیلی بزرگ  که ...

عالی 👌👌👌

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

سلام دوستان وقتتون بخیر 

امروز طبق برنامه ای که نوشته بودم به کمک همسر جان پرده ها رو درآوردیم و دادیم به خشک شویی برای شستشو.

یه پرده حریر برای سالن پذیرایی و والان. که تصمیم گرفتم بعد از شستن و پس گرفتن دیگه والان رو نزنم و فقط حریر و پشت پرده باشه. اینطوری خونه دلبازتر دیده میشه چون والان جلوی نور رو میگیره. 

فردا هم پرده اتاق ها رو در میارم و داخل لباسشویی میشورم.

و انشاالله شنبه هم هماهنگ میکنم دو تا از فرش ها رو برای شستشو ببرن.

و اما خروجی ها:

پنکیک نو که تازه خریده بودم افتاد روی سرامیک و کامل پودر شد، پس گذاشتم داخل کیسه بازیافت.

این دفعه هم کیسه کاغذ رو جدا کردم و هر کاغذ خروجی پیدا کنم داخل اون میندازم.

ورودی هم همسرم برای سرکار احتیاج به شلوار و پیرهن داشت و خیلی سریع مغازه ای که می‌شناختیم رفتیم و در حد ده دقیقه انتخاب کرد و خریدیم. خیلی جنس های خوبی داره و همسرم چند سال یک بار خرید می‌کنه. 

دوستان برای شستشوی مبل که پارچه کنفی داره نظری دارید که لکه روی مبل رو با چی میتونم تمیز کنم. اگه تجربه ای دارید ممنون میشم.

خانما🔴🔴🔴چند تا راهنمایی می خواستم 🏠

اولی ش⬅️ به نظرشما ظروف  پلاستیکی خونه همه رنگاوارنگ و بعضی هاش دیگه بد شدن همه رو رد کنم یه سرویس پلاستیک لیمون بخرم؟؟؟

دومی ⬅️ چند سال پیش آبچکان بالای سینک کنده شد ظرفام خیلی شکست از طرفی سرویس چینی مهمان که توس چینیه هم لنگ و والنگ شده به نظرتون یه سرویس دم دستی و مهمان چی بگیرم چند نفره 🍮🥛🥄🍴🍽️

بعذ این ظرفا رو چکار کنم 🙏

قبلا از راهنمایی هاتون بی نهایت سپاسگذارم 🌹💐🌷

خانما🔴🔴🔴چند تا راهنمایی می خواستم 🏠 اولی ش⬅️ به نظرشما ظروف  پلاستیکی خونه همه رنگاوارنگ و ...

سلام اینکه ظروف مهمان چند نفره باشه به تعداد مهمونا بستگی داره،من خودم وقتی خانواده شوهرم و خانواده خودمو بگم همه باهم ۳۰ نفر میشن ولی چون همه رو باهم نمیگم سرویس ۲۴ نفره هست،یه سرویس ۱۲ نفره هم برای زمانی که خانواده خودم هستن دارم،اینا برای جهازم هست خودم چیزی اضافه نکردم،دم دستی خودمونم یه شش نفره دارم سبکه از اون استفاده میکنم،از نظر جنس هم به نظرمن آرکوپال سبک هست طرحاشم تنوع داره خیلی خوبه،حالا شما بازم به خودت بستگی داره

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
سلام اینکه ظروف مهمان چند نفره باشه به تعداد مهمونا بستگی داره،من خودم وقتی خانواده شوهرم و خانواده ...

ممنون که جواب دادی 

یه 6 نفره اکروپال و یه 24 نفره چیتی بگیرم خوبه از چه مارکی این دوتا باشه 

راجع به پلاستیک ها چی نظرتون چیه 

خانما🔴🔴🔴چند تا راهنمایی می خواستم 🏠 اولی ش⬅️ به نظرشما ظروف  پلاستیکی خونه همه رنگاوارنگ و ...

در مورد ظروف پلاستیکی هم به نظرم اگر خراب شدن خوب بزارشون خروجی ولی برای خرید دقت کن چیزای الکی و غیر ضروری نخری خوب فکر کن وببین از یه سرویس به چه چیزهایی احتیاج داری،همونارو بخر،بعضی چیزا برای همه کاربرد نداره

ممنون که جواب دادی  یه 6 نفره اکروپال و یه 24 نفره چیتی بگیرم خوبه از چه مارکی این دوتا باشه&n ...

خواهش میکنم،من سرویس چینیم ژاپنیه،از مارکهای ایرانی چون این چندسال هنوز لازم نداشتم نخریدم، نمیدونم کدوم بهتره سرویس چینی من مال ۲۲ سال پیشه،سنگینه،یکم کار کردن باهاش سخته نمیدونم چینی‌های الان سبک هستن یا نه،شما برو از نزدیک چینی هارو ببین دست بزن اگر دیدی سنگینی می‌کنن میتونی همه رو آرکوپال بخری،چون سبک هستن تنوع طرحاشونم خوبه ولی حتما برو از نزدیک ببین،درمورد مارک هم من معمولا از خود فروشنده میپرسم،یعنی از چندتا فروشنده  میپرسم مارک خوب برای آرکوپال مثلا کدومه اون اسمی که بیشتر فروشنده ها گفتن همونو میخرم

خواهش میکنم،من سرویس چینیم ژاپنیه،از مارکهای ایرانی چون این چندسال هنوز لازم نداشتم نخریدم، نمیدونم ...

این قبلی ها رو چکارکنم یه سرویس چینی توس دارم البته سرویس کامل نیست مثلا سالاد خوری 18 تا برنج خوری 11 تا خورش خوری 18 تا و پیاله 11 تا و دو تا سوپخوری و چند تا دیس و... 

این قبلی ها رو چکارکنم یه سرویس چینی توس دارم البته سرویس کامل نیست مثلا سالاد خوری 18 تا برنج خوری ...

شما خودت باید در نهایت تصمیم بگیری،میتونی بفروشی،میتونی بزاری دم دست و یه سرویس جدا برای مهمون بخری،میتونی بگردی اگر تیکه های ناقص شده رو تو بازار پیدا کردی سرویستو دوباره کم و کسریشو جور کنی و بیاری تو چرخه مصرف،میتونی هم ببخشی به کسی که احتیاج داره،مثلا خودمن،خواهرم و دختراش خیلی ظرف میشکنن،من اگر گاهی ظرفی داشته باشم که ناقص باشه میدم به خواهرم اونم با خنده میگه اینا نهایت تو خونه ما دو هفته عمر کنه ،خوب به کارش میاد ازم میگیره،منم خیالم راحته که چیزی که به کار من نمیاد جای دیگه مصرف میشه

شما خودت باید در نهایت تصمیم بگیری،میتونی بفروشی،میتونی بزاری دم دست و یه سرویس جدا برای مهمون بخری، ...

خیلی دوست دارم یه تنوعی ایجاد بشه و اینا هم دیگه جلوی چشمم نباشه 

من خودم نظرم روی 12 نفره آکروپال برای دم دستی. و 30 نفره چیتی برای مهمان هست