2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1745602 بازدید | 44826 پست
دوستان گلم امروز قراره کمد و کابینت انتخاب کنم انشالله من کابینت و کمد های کلس سفید دوست دارم دو رن ...

سلام گلم کل کابینت های من گلس سفید حتی با صفحه استارون سفید الان ۷ ساله اصلا پشیمون نیستم چون هیچ وقت ازش خسته نمیشم یا از مد نمیفته و حسن دیگش اینه که خاک نمیگیره و با یه کوچولو آب ژاول برق میفته ...هروقت مهمون داشتم از کابینت هام تعریف کردن..

خروجی امروز 

۲ بطری سرکه سیب ک استفاده نمیشد دادم به مامانم 

۱ قنداق نوزاد 

۱ پتوی دونفره کادو بود فروختم 

کلی ادویه 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بهمه عزیزان خیلی وقته تواین تاپیک نمیام..گردگیرارو شروع کردین؟؟؟کاش ی چالش میزاشتین باهم انجام ...

سلام من از دیروز استارت خونه تکونی رو زدم😁

البته از موقعی با تاپیک آشنا شدم چند تا از کشو و کابینتارو پاکسازی و تمیز کرده بودم ولی از دیروز دیگه شروع کردم به خونه تکونی 

الان کابینتای ردیف پایین آشپزخونه رو تموم کردم یه سری پلاستیک جات بود که از جهیزیه م مونده بود و تو این دوسال اصلا استفاده نکردم اونارو گذاستم تو کمد دیواری که سر فرصت ردشون کنم بره چون در حال حاضر مامانم اگه بفهمه انداختمشون دور ناراحت میشه متاسفانه

شکستنی هارو هم برداشتم چون دخترم کم کم داره تو کابینتا فضولی میکنه گفتم چیز خطرناک دم دستش نباشه

دیگه از آشپزخونه فقط کابینتای ردیف بالا مونده 

از اتاق هم چهار تا از کشو ها تمیز شدن فقط چهار تا کشو مونده با کمد و کمد دیواری ها

منم موافقم باهاتون اگه یه چالش برای خونه تکونی بذاریم بهتره انگیزه مون بیشتر میشه😁

نهال🌱

دو دست لباس خونگی ورودی با یه دستی که روزهای قبل خریدم میشه سه دست که به دستم برسه سه دست لباس خونگی که الان دارم می رن خروجی البته تی شرت ها میشن دستمال.امرکز نوبت دوتا کابینت آشپزخونه بود که کاری نداشتم انجام بدم.

شادی صدام کنید
دوستان گلم امروز قراره کمد و کابینت انتخاب کنم انشالله من کابینت و کمد های کلس سفید دوست دارم دو رن ...

پیشاپیش مبارررکه

بستگی به نور خونه داره اگه میدونی آشپزخونه ات نورش خوبه بغیر از سفید میتونی رنگهای کرم و شکلاتی روشن انتخاب کنب.چندتا خونه دیدم اصلا خسته کننده و بی روح نبودن 

رنگش هم ملایم و چشم نوازه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
پیشاپیش مبارررکه بستگی به نور خونه داره اگه میدونی آشپزخونه ات نورش خوبه بغیر از سفید میتونی رنگهای ...

خیلی ممنون هنامیک جان 

بله نورش خوبه 

همسرم به غیر از سفید به رنگ دیگه رضایت نمیده ولی حتما راضیش میکنم یه رنگ دیگه خیلی کم بهش اضافه کنم 

سلام بر همگی

من یه کمد لباس برای دخترهام ورودی ام بود و دو تا شال خودم سه تا لباس دخترم و یک ساک بچگونه خروجی ام بود کلی خرت و پرت ریز ریز  دادم کسی رفت 

فقط موندم من امسال نزدیک ۵ بار خونه تکونی کردم بازهم خروجی دارم