2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
نمی دونم موقعیت اش با خونتون چه جوریه اما هدف گذاری کن تا عید خالی اش کن. دیگه حتما می دونی وسایل چ ...

دخترا اگه قصد دارید پایدار خرید کنید سعی کنید خریداتون شامل مد نشه که بعدا که از مد افتاد مجبور نشید بذارید تو انباری یا کمد یا بیرون یا با نصف قیمت بغروشید

مثلا من یه روز سرکار بودم همسرم اومد دنبالم که شادی به چیز خوب برای خونه خریدم

رسیدیم خونه دیدم از این درختچه ها مد شده بود پلاستیکی سبز سبز با گلدون سفید دیدید حتما

نمی دونید چه حالی شدم.جالبه هر کی می دید خوشش می اومد.

چندسال طول کشید راضی اش کردم از پذیرایی برد تو اتاق

دوسال تو اتاق اون پشت پشت ها بود الانم چندماه میگم ببرش باغ 

لا به لای درخت ها بذار نمی بره.

هی الکی میگه فردا هفته بعد.

حرفم سر این دکوری ها لباس ها نبلمان حواستون بلشه

شادی صدام کنید
دخترا اگه قصد دارید پایدار خرید کنید سعی کنید خریداتون شامل مد نشه که بعدا که از مد افتاد مجبور نشید ...

شامل مد نباشه هم چون اقتصاد یاری نمی کنه بخرید هم چون یدفعه تو همه خونه ها پر مبشه همه شبیه هم هم اینکه در عرض چندماه یا چندسال چنان از مد می افته که دیگه نمی تونید استفاده کنید.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام چقدر پست های پر از انرژیییی یک ساعته  دارم میخونم  من از همه تون عقب موندم 🤕 حدو ...

یه مرز باریکی هست بین قناعت افراطی و مصرف گرایی. مینیمالیسم برای من دقیقا اون مرز باریکه.

نه اونقدر قانع که نادیده گرفته شیم نه اونقدر مصرف گرا و ظاهرپرست.

نمی دونم موقعیت اش با خونتون چه جوریه اما هدف گذاری کن تا عید خالی اش کن. دیگه حتما می دونی وسایل چ ...

ممنون عزیزم سعی میکنم زودتر انجامش بدم 

چون راصی نبودم بیام این خونه دلیل داره ولی الان کم کم دارم عادت میکنم 

۲۴ سال تو اون سوییت زندگی کردم خاطره ی خوبی ازش ندارم ازاین خونه هم   ندارم  ولی دیگه اینجا خونم شده باید زندگی کنم  

ممنون گلم حتما باید بدرد نخورهارو بریزم دور  

وخودمو از خاطرات بد خلاص کنم 

من هر وقت کم خرج میشم می رم اون تاپیک می خونم من به شخصه نمی خوام انقدر مینمالیسم شم نظر شخصی ام ا ...

اشتباهمون در اینه فک میکنیم که مینیمالیسم یعنی کم خرج کردن

درحالیکه درست خرج کردن و بعدش خرج کردن برای اهدافمونه نه وسایل و لباس و لوازمی که بعد یه مدت از چشم میافتن یا بکار نمیاد

مثلا شما عاشق سفرید هزینه های اضافی رو حذف کنید و بجاش پس انداز کنید تا یع مسافرت کوتاه عالی برید و اینجوری برای روح و روانتون خرج کردید

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
اشتباهمون در اینه فک میکنیم که مینیمالیسم یعنی کم خرج کردن درحالیکه درست خرج کردن و بعدش خرج کردن ب ...

البته من در راستای مینمالیسم شدن کم خرج نمیشم

گاهی تو شلوغی ها کم تر خرید می کنم می رم اون تاپیک انگیزه می گیرم

شادی صدام کنید
یه مرز باریکی هست بین قناعت افراطی و مصرف گرایی. مینیمالیسم برای من دقیقا اون مرز باریکه. نه ...

آفرین.اونجا هم صاحب تاپیک و کاربرا میگن هدف اسراف و بریز بپاش نیست.باید در کنارش بفکر پس انداز و سرمایه هم باشیم خوبم خرج کنیم

مدیریت همین کار ساده تدابیر میخواد

من هر وقت کم خرج میشم می رم اون تاپیک می خونم من به شخصه نمی خوام انقدر مینمالیسم شم نظر شخص ...

خوب کاری میکنی.مینیمال شدن خرج نکردن نیست.اما ممکنه گاهی غافل بشیم و تاثیر بزاره

در مورد پارچه هام یه تصمیم نهایی گرفتم

کلا من تصمیم کبری زیاد میگیرم😁دیگه این قطعی بود

آقا پسرم میرفت سر کشوها با اینا بازی میکرد و اگه اونجا میموندن داغون میشدن.منم دیدم فعلا به لباس جدیدی نیاز ندارم و فقط برام بار ذهنی داشت اینا.نمیدونستم لباس بدوزم یا گلدوزی کنم یا سرویس آشپزخونه ها را تموم کنم😓

یه روز همه شون را تا کردم گذاشتم تو کاور و بردم اتاق بالایی تا هروقت یه لباسی رو انداختم رفت یه تیکه پارچه از اونجا بردارم و جایگزینش کنم.راحت شدم از دستشون

یه سری پارچه هم دارم عملا به دردی نمیخورن ولی قرار نبود دور ریخته بشن.چندروز پیش رفتم چندتیکه از اونارو هم جدا کردم و پرت شدن.نمیدونید همونم چه احساس سبکی بهم میده.چون دیگه تکلیفم رو میدونم

اشتباهمون در اینه فک میکنیم که مینیمالیسم یعنی کم خرج کردن درحالیکه درست خرج کردن و بعدش خرج کردن ب ...

عزیزم من قبل پیدا کردن اینجا تو این سالهای زندگی مشترک کم خرج بودم😂 البته خریدای عروسیم خوب بود هروقتم چیزی نیاز داشتم خریدم.اما به قول شما درست خریدن و ارزش گذاشتن به خود را اول اینجا یاد گرفتم.به لطف شما و دوستان این تایپ

مثلا تا همین سه چهار سال پیش میرفتم یه رژ میخریدم همون موقع که برمیگشتم خونه میدیدم رنگش بهم نمیاد یا خوشم نیومد و همون آن مینداختم.حالا اونزمان قیمت گرونی نداشت اما بازم میسوختم

یا عاشق روغن های گیاهی بودم .میخریدم مینداختم کنار هرازگاهی استفاده میکردم.الان که همونم اکثرا یادم میره بزنم

بعد این تاپیک دیگه نمیرم چیزی که تو خونه دارم و هنوز همونو تموم نکردم دومیش را بگیرم و هیچکدوما استفاده نکنم

و خیلی چیزای دیگه شامل کیف کفش لباس روسری...

نمونه های این نخریدن ها یکی از خرج کردن های درست منه

و اینکه این اواخر گاهی یه چیزی میخریدم ته دلم عذاب وجدان میگرفتم که من مثلا مینیمال شدم نکنه اشتباه کردم اینو گرفتم...من که شیش تا روسری دارم دیگه چرا هفتمی را گرفتم.در صورتیکه شاید از اون شش تا روسری فقط دوتاش مناسب بیرون پوشیدن بود.

اون تاپیک سایه در نگاه اول به نظر میاد با مینیمال شدن منافات داره.در صورتیکه اگه درست فکر و استفاده کنیم میتونه مکمل این تاپیک باشه👌

اینجا یه نفر گفته بود قابلمه هاشو دور ریخته.از قضا من چند روز پیش یه قابلمه روحی را سوزوندم و غذام هم به چخ رفت.پریروز کلی سابیدمش و سیاهیش نرفت که نرفت. دست نازنینم هم داغون شد🤕

انداخته بودم تو کابینت زیر سینک تا فکری کنم براش

بعد خوندن پست اون خانم تشویق شدم همون موقع رفتم برداشتمش انداختم تو زباله دونی.آمار گرفتم سه تا دیگه هم اندازه همون دارم .با جنس های مختلف

چندتا بازیافتی از دور خونه جمع کردم

دوتا روسری ساتن هم داشتم به درد پوشیدن نمیخوردن گذاشتم کنار که به روش قدیم بعنوان بقچه استفاده کنم😁برای لباسایی که نسبت به فصل جدا میشن یا حوله ها که دوست ندارم با چیزی تماس داشته باشن...

به همسرم هم گفتم یه فکری به حال پارکینگ کن .نصفش شده وسیله

منم هم تقریبا مینیمالیست هستم و خیلی کم خرید می کنم و در سال خیلی چیزها رو دور می ریزم اما بازهم خیلی این تاپیک دو دوست داشتم همش رو در عرض یک هفته خوندم ممنون استارتر جان و امسال بیشتر با توجه به ابن تاپیک پیش می دم

دیروز کلی پاکسازی داشتم

یه روسری مشکی که البته باید جایگزین بشه

یه تونیک خونگی

یه دونه شلوارهای کوچولوی پسر

چند تیکه پارچه

چندتا از وسیله های تو حمام.سنگ پای پلاستیکی که تو این سالها شاید ده بار استفاده کرده بودم.یه لیف.یه جاصابونی.جاروی حمام که دسته ش شکسته بود و سطل آشغال.چون تو حمام وسیله دورریز به اون صورت نداریم سطل را اضافه دیدم.همش بخاطر رطوبت کثیف میشد و فقط کارم را زیاد میکرد...پلاستیک دم دست میزارم که آشغال اگه بود تو اون بندازیم و زود بره ببرون

فعلا همینا .اما پاکسازی حمام هنوز ادامه داره