2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732671 بازدید | 44572 پست
تمرین جدید برید سراغ لباسهای زیر! ۱.همه رو از کشو یا کمد خارج کنید. ۲.هرلباسی که بدرنگ ،بدشکل شده ...

عالیه من امروز اینو انجام میدم ...فقط ی نکته لباس زیرا رو با قیچی ریز کنید بعد بزارید تو زبالع ها بعضی افراد مریضن ی بار تو ی کوچه دیدم ی شورت رو از درخت اویزون کرده بودن خیلی زشته دیدنش

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
عالیه من امروز اینو انجام میدم ...فقط ی نکته لباس زیرا رو با قیچی ریز کنید بعد بزارید تو زبالع ها بع ...

خداییش چقد آدمای مریض تو جامعه زیاد شدن😑😑

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداییش چقد آدمای مریض تو جامعه زیاد شدن😑😑

خیلی افتضاحهه اخه نمیدونم این کار چ چیزی واسش داشته  من از وقتی دیدم صحنه رو دیگ تیکه تیکه میکنم بعد میریزم دور

خیلی افتضاحهه اخه نمیدونم این کار چ چیزی واسش داشته  من از وقتی دیدم صحنه رو دیگ تیکه تیکه میکن ...

من این قصیه رو راجع به لباس دیده بودم بعدش کل لباسای کهنه رو دستمال گردگیری میکنم که در نهایت چیزی از اصل لباس نمیمونه که معلوم بشه چی بوده...اما لباس زیر میپیچم تو روزنامه و بعد میزارم تو آشغالی

من این قصیه رو راجع به لباس دیده بودم بعدش کل لباسای کهنه رو دستمال گردگیری میکنم که در نهایت چیزی ا ...

اره منم لباسا رو واس گردگیری استفاده میکنم از دستمال جادویی هم بهتر کارایی دارن 😂😂😂

سلام مینیمال های عزیزم من یه کم از تمرین عقب موندم .ولی سعی میکنم یاد داشت کنم هر وقت تونستم انجام بدم

خدایا همیشه معجزه هات رو توی زندگیم با تمام وجودم حس کردم. میشه بازم از ته دلم صدات کنم و تو بازم برام معجزه کنی،خدا ،خدایا ازت میخوام تا روز تولدم بهم کادوی تولدم روبدی کادوی تولدم باشه همونی که هر لحظه ازت میخوام عشقمو بهم بده ؛خدایا میدونم که کادومو بهم میدی میدونم من بازم معجزه ات رو میبینم اخه من جز تو کسی رو ندارم تو همدم تنهاییامی شریک شادیامی میدونم دلت نمیاد نا امیدم کنی 🌹🌹

تمرین جدید

سروسامان دادن داروهای موحود در خانه

۱.در هر کجای خونه که قرص ،شربت،روغن گیاهی،پماد و .... دارید همه رو یکجا جمع کنید.

۲.تاریخ مصرف داروها اکثرا بصورت تاریخ میلادی بر روی دارو درج شده است. هر دارویی که تاریخ مصرفش تمام شده روانه سطل زباله کنید

۳.دقت کتید قطره ها ،پمادها و شربت ها وکلا داروهای مایع ... علاوه بر تاریخ درج شده ،بعد از باز کردن درب تاریخ مصرفشان آغاز میشود که اکثرا تا یکماه بعد از بازکردن درب میباشد و پس از آن باید دور انداخته شود.

۴اگر داروهای زیادی دارید که دیگر مصرف نمیشوند آنها را به داروخاته ها یا مراکز بهزیستی تحویل دهید تا برای بیماران کم بضاعت مصرف گردد.

۵.یک جعبه کمکهای اولیه حتما در خونه داشته باشید که شامل :باند کشی، گاز ،بتادین ،الکل ،پنبه یا دستمال ضدعفونی، چسب زخم، پمادسوختگی ، نوعی مسکن (استامینوفن، بروفن)، آنتی‌هیستامین ... و هر دارویی که بیشتر در خونه شما مصرف داره باشه‌.

خدا به همتون تن سالم بده

سلام بهمه چقد جاموندم من

از فردا باهاتونم

هنگامی که از درون زلال باشی ؛ خداوند به تو نوری می‌بخشد، آنچنان که ندانی و مردم تو را دوست می‌دارند از جایی که ندانی و نیازهایت برآورده شود آنچنان که ندانی چه شد !
من هی میام میبینم خبری نیس اینجا باز برمیگردم ...داروهامم جدا کردم ولی نمیدونم کجا تحویل میگیرن ک بب ...

بهزیستی تحویل میگیره

پایگاههای بهداشت هم بپرسید بهتون میگن کدوم داروخانه ها تحویل میگیرن

تمرین دارییییم اونم چه تمرینیی

نوستالرژی 

بریم سراغ لوازم التحریرررر
۱.تمام لوازم التحریر رو از همه کشوها و کتابخونه و ... بیارید دم دست.

۲. هر چیز تموم شده، شکسته ، بی جوهر يا بلااستفاده ای رو جدا کنید.

۳. به اندازه نیازتون از لوازم نگهدارید.
۴.لوازم التحریر اضافی قابل مصرف رو به مهدکودک مناطق کم بضاعت/خیریه/اداره/مدرسه یا هرجایی که به نظرتون استفاده خواهد شد اهدا کنید.
۵.بقیه اش رو هم هر طوری که مناسبه بازیافت کنيد یا دور بریزید!

2810