2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741239 بازدید | 44739 پست
تورو خدا بفکر سلامتیت باش  برق زدن استکان و سینک چه ارزشی داره وقتی سلامتی خودت رو داری از بین ...

حرف شما واقعا درسته چشم قوووووول میدم دیگه به هیچ عنوان استفاده نکنم واقعا خودمم خیلیییی اذیت میشم مخصوصا وقتی وایتکس خالص رو اسپری میکنم واقعا ریه هام نابوووود شدن طرز فکرم اشتباهه چون دوست دارم همه بگن خونه اش برق میزنه 

هنامیک جان خیلی خیلی ممنونم🌺🌺🌺 هم تاپیکت باعث شده خیلی چیزها یاد بگیرم هم دوستای خیلی خوبی پیدا کنم هم این حرفت باعث شدتصمیم قطعی بگیرم  دیگه تا عمر دارم ورودی وایتکس نداشته باشم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چون پدرم وضع مالی خوبی داشت میگفتن دخترشون رو دوست نداشتن و خسیس هستن یادمه یه بنده خدایی تو خان ...

به نظرم بعضی جایگاه خودشونو نمیشناسن که راجع به مسائل زندگی مردم تا این حد رک نظر میدن.

شما کار درست رو کردی عزیزم،فقط باید جلوی این ادما ایستاد جوابشون رو مثل خودشون داد تا اظهار نظر نکنن دوباره

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
خانواده شوهر منم همینطورن😄 دختر خواهرشوهرم رو در یخچال و دیوارای اتاق خواب و... پر عکس کرده،حتی ...

من عکس اضافه تو گوشیم زیاد دارم انشالله ی روز فلشم رو بیارم وصل کنم ب گوشی اونم پاکسازی کنم.

یه فلش ۳۲ گیگ پر از فیلم و عکس خیلی هاشم تکراری

خدا شاهده تمام قبض های اب، برق ،گاز واسه چند سال قبل رو داره. تمام رسید های بانکیشو

دهه هفتاد😶😶😶😶 همسایمون قبض اب یا برقشون زیاد اومده بود،کارمند اداره بهش گفته بود قبض دوره قبل رو بیار تا بررسی کنیم.این بنده حدا قبض قبلی رو دور انداخته بود مجبور شد همه قبض رو پرداخت کنه.

همین یه اتفاق ساده باعث شد بابام قبض هاشونو از سال ۷۹ نگهداره تااااااا سال ۹۰وخورده ای.

چند بار جمع کردیم بریزیم دور ترسیدیم بگرده پیدا نکنه مشکلی پیش بیاد.تا بالاخره ی روز همرو ریختیم دور دیگه راحت شدیم.

ضخامت قبضا اندازه کتاب شده بود.

ی دوره ای حتی کارت شارژ های استفاده شده رو هم نگهمیداشت بابام🤐🤐🤐ما ریختیم دور

دهه هفتاد😶😶😶😶 همسایمون قبض اب یا برقشون زیاد اومده بود،کارمند اداره بهش گفته بود قبض دوره قبل رو ...

دقیقا. مادرم همیشه میگه اگه یه روز بگن فلان قبض رو پرداخت نکردید مدرک داشته باشیم نشون بدیم.واقعا عجیب هستن واقعا

کاربر آقا. زنان به پای هر مذکری نمی مانند ولی برای یک مرد چه کارها که نمی‌کنند.

فکر کنم مامان من از همه عجیب تره چون هیچی نگه نمی‌داره

اینجوری بگم بهتون که مامان من حتی عکس ها رو هم نگه نمی‌داره

یعنی یه آلبوم داره که فقط عکس کودکی ، نوجوانی و جوانی خودش هست یه عکس عقدش که عقد و عروسیش با هم بودن  حتی عکس ما هم توش نیست هرچی عکس بعد ازدواج داشت یا خودمون توش بودیم با خودمون آوردیم چون می‌ترسیم یهو بریزه دور

ققنوس
فکر کنم مامان من از همه عجیب تره چون هیچی نگه نمی‌داره اینجوری بگم بهتون که مامان من حتی عکس ها رو ...

مامان منم دقیقا همینه

حتی وسایل ضروری کسی خونه اش جابمونه به فنا رفته

چون یه بار زنگ میزنه بیا ببرش

دیر بری سراغش تو بازیافتیای گوشه حیاط باید پیداش کنی

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
دقیقا. مادرم همیشه میگه اگه یه روز بگن فلان قبض رو پرداخت نکردید مدرک داشته باشیم نشون بدیم.واقعا عج ...

عزیزم الان که قبوض بصورت پیامک میاد

واقعا قبلیها بدرد نمیخورن

با همین دیدگاه سعی کن آروم آروم از حجم اضافات رهاش کنی

مثلا بهش پیشنهاد بده که فقط قبوض سال قبل رو نگهداریم و بقیه رو بندازیم دور

یا لباس فقط اونایی که واقعا خراب شدن بنداز بره

اگه در بار اول بخوای کل خونه رو پاکسازی کنی دیگه اونجا راهت نمیده😊🙄

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
کل ادویه های من:  پایینی ها به ترتیب پودر هل زعفران دارچین شنبلیله فلفل زردچوبه ...

👏👏👏عالی عزیزم 

ادویه های من: ادویه کاری،پودر زیره،دارچین،زرد چوبه، فلفل سیاه ،فلفل قرمز، پودر آویشن

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
عزیزم انشاالله همیشه زندگیتون پر از محبت و شادی باشه. واقعا عکس و فیلم و این چیزا مهم نیست مهم دل خو ...

ممنونم همچنین♥️

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
درود و مهر دوستان از خوندن تک تک پستاتون لذت بردم😘 من میگم همین که ورودی نداشته باشیم کلی از بقیه ...

دو جمله ی آخرت👌👌👌👌😁😁😁😁😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

خروجی امروزم :یه بطری آب پلاستیکی رفت کیسه بازیافتیا

یه دست پیاله پلاستیکی که اونا هم  رفتن کیسه بازیافتیا

یه جفت کفش دخترم که براش کوچیک شده بود

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
من عکس اضافه تو گوشیم زیاد دارم انشالله ی روز فلشم رو بیارم وصل کنم ب گوشی اونم پاکسازی کنم. یه فلش ...

فلش خوبه

یه هارد ۱۰ترابایتی داریم🤐

از پونزده سال قبل تا الان، فیلم و عکسامون رو ریختیم،فکر میکنم حدود ۲۰۰گیگ میشه

اصلا فکر سروسامون دادن به اون رو نمیکنم 🤦،از همین گوشی پاکسازی میکنم هر چی موند میریزم تو هارد

البته خیلیاش فیلمای کلاسامونه