2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739097 بازدید | 44705 پست
بله انقدهم راحت بودیم حتی میوه ی شب عروسیمون رو خودمون دوتایی رفتیم خریدیم

چقدر لذت بردی از همه این کارها

در صورتی که وقتی پای خونواده ها میاد وسط اینقدرررر حرف و حدیث و دخالت ب وجود میاد ک این خریدها و لذت ها بدترین کابوس دختر و پسر  طفلک میشه

چقدر لذت بردی از همه این کارها در صورتی که وقتی پای خونواده ها میاد وسط اینقدرررر حرف و حدیث و د ...

آره میدیدیم تواطرافیان براهمین نخواستم براخودم تکرارشه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازهمون صبحی که میخواستیم بریم برا گروه خون همسرم گفت داداشم وخانمش بیان گفتم نه تنهابیا،اومدخونمون د ...

چقدر خوب از اول اجازه دخالت ندادین.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
خداروشکر کاش کلا دست و پای خونواده ها از این موضوع ازدواج جمع میشد اینقدر ک سنگ میندازن و سختش ...

کافیه دختروپسربلدباشن،بنظرم بایدبچه هامون رو مستقل باربیاریم این خیلی مهمه همین نوع خریدکردن شایدخیلی چیز ساده ای باشه‌ولی بشدت مهمه‌.بعضیا به بچه اعتماد ندارن وفک میکنن اگه تنهاش بذارن نمیتونه ازپس‌خودش بربیاد...

چقدر خوب از اول اجازه دخالت ندادین.

آره به داداشمم همیشه میگم میخوای آسایش داشته باشی همه کارازدواج رو دوتایی باشین این قدم اوله خیلی مهمه. حتی تو برخورد باآدماهم همینم دورم خیلی خلوته بااینکه زودی دوست میشم...کم باشن ولی مفیدودرست حسابی باشن...

من آدم ساکتیم بیشتر از اینکه با دیگران حرف بزنم تو درون خودم با خودم و بقیه آدمها حرف میزنم گاهی این ...

عزیزم کلی برات نوشتم گوشیم زنگ خورد همش پرید😮‍💨😮‍💨😮‍💨.

منم مثل شمام زیر لب حرف میزنم و گاهی تو بحث های خیالی برنده میشم گاهی میبازم.

شما خوبه که گریه کردی خودتو ختلیه کردی من اصلا گریه هم نمیکردم.

من تو این سالهایی ک از خدا عمر گرفتم همش در مقابل بقیه سکوت کردم و هیچی نگفتم فقط لبخند زدم.

بعد میام خونه کلی غصه میخورم و ناراحتم ک چرا هیچی نگفتم. بعدم دائم تو سرم باهاشون بحث میکردم هیچ جوره نمیتونستم حواسمو پرت کنم.

با مشاور درمیون گذاشتم گفت فکر کن توی آشپزخونه ای تمام کابینتا درشون بازه کشوها بازه(اینا تمام بحث های ناتمامه) تو اگر بخوای تو اشپزخونه راه بری حتما دستت سرت یا پات باهاش برخورد میکنه.

بهتر نیست در هارو ببندی؟ یعنی باید از خودت دفاع کنی بعد من هیچ وقت حتی اخمم نمیکردم گفت بقیه از کجا بدونن از کدوم حرفشون رنجیدی که دیگه تکرارش نکنن؟؟تو در جواب همه حرفها سکوت کردی پس بقیه رفتار بدشون رو ادامه دادن.

پس یا مستیقما بگو ناراحت شدم از این حرفت یا طور دیگه ای جواب بده.

به من گفت این همه الان درگیری ذهنی داری که حل نشدن،اگر الان برای خودت کاری نکنی اینا ده سال دیگه ده برابر میشه. اونوقت میخوای چیکار کنی؟

😍افرین چه شجاعتی داشتی که فیلمو نگرفتی منم عکسای عروسیمو هنوز تو پاکتش نگه داشتم و البوم نخریدم ...

من دور از جون همیشه به بعد از مرگم فکر میکنم فیلم عروسی من بعداز مرگم برای کی مهمه؟؟؟

تمام وسایلت رو دور میریزن و در بهترین حالت میدن ب نیازمند.

ولی این جور چیزا دور ریخته میشن

اسم آیینه وشعمدون اومد گفتم اینو بگم برا اونایی که مجردن شاید باشن تو تاپیک وبه کارشون بیاد:هرجااگه ...

من سال ۹۵ ازدواج کردم دقیقاااا همینجور بودم از حد منیمال هم کمتر😊😊😉

عزیزم کلی برات نوشتم گوشیم زنگ خورد همش پرید😮‍💨😮‍💨😮‍💨. منم مثل شمام زیر لب حرف میزنم و گاهی ت ...

خیلی لطف کردی که وقت گذاشتی عزیزم

مشاورت حرف درستی زده من فکر میکنم از نظر سنی از شما بزرگتر باشم شاید من الان ده سال بعد شما باشم که به حرف مشاور گوش نکردم الان یه آدم منزوی وبه شدت زودرنجم که تنها چاره ام اینه که از آدمها دوری کنم که مبادا کسی چیزی بگه نتونم جواب بدم ودوباره دلم بشکنه ولی خدارو شکر شما زود متوجه شدی ویه قدم خیلی بزرگ برای خودت برداشتی و مشاوره رفتی 

آره میدیدیم تواطرافیان براهمین نخواستم براخودم تکرارشه.

حالا یه بنده خدا میشناسم توی ده سال زندگی فقط دوبار خانواده شوهرش رو دعوت کرده...ولی ۵سری کامل قابلمه خریده.۱۲ تا سس خوری..ظرف وظروف که نگم...اشپزخونش جانداره نصفش رو سرکابینتا .نصفش توی کمد اتاقها..ولی نه تخت خرید نه مبل.اشپزخونش داره میترکه.در کابینتا که باز کنی ظرفها میریزه بیرون.

پارسا پسرمامان😍
اسم آیینه وشعمدون اومد گفتم اینو بگم برا اونایی که مجردن شاید باشن تو تاپیک وبه کارشون بیاد:هرجااگه ...

خیلی عالییی

من و همسرم هم کاملا مستقلانه عمل کردیم

زندگیمون صفر تا صد خودمون درست کردیم بدون ذره ای کمک مالی از خانواده و دیگران ، جهاز ، خونه و ....

مراسم عقد و عروسی هم نداشتیم 

من کلا این خریدهای معمول رو نداشتم ، فقط برای بله برون در حد نشون و یه کیف و کفش و مانتو ... که همرو تو پاکسازی آخر دادم رفت 🤣 همشون خیلی خانومانه بود تو سبک من نبود

اول زندگی هم خداروشکر خونه ی خودمون رفتیم، همسرم تو همون دوران عقد خونه خرید و بازسازی کردیم ، جهیزیه هم باهم خریدیم 🥰

آینه شمعدون اینا رو که اصلا درک نمیکردم و نخریدم

من کلا در جو فامیل همیشه در همه امور تابوشکن بودم😁

before i die i want to be happy and make others happy
خیلی لطف کردی که وقت گذاشتی عزیزم مشاورت حرف درستی زده من فکر میکنم از نظر سنی از شما بزرگتر باشم ش ...

گلم چرا فکر میکنی دیره؟

پست هیدوا جان رو دیدی؟

تو دوره های عزت نفس شرکت کردن،لازم نیست جایی بری،فقط به توصیه ها گوش کن و عمل کن.

به قول هیدوا جان باید هی تکرارکنی و اینا برات مثل تمرین میمونه تا حالت خوب بشه.

ادمهای سمی همیشه همینطوری هستن اصلا متوجه بد بودن رفتارشون نیستن مگه اینکه بهشون گوشزد بشه.یکبار دوبار که حرفتو بزنی طرف مقابلت به خودش میاد.

بعد شما الگوی بچه تی.من نخواستم بچه هام مثل خودم بشن خواستم ک درمان بشم.شما هم برو ارزش وجود خودت خیلی بیشتره.

اون ادمایی ک سالی دوبار نمیبینی الان خوشحالن.خب تو جوابشونو بده بذار اونام ناراحت بشن 

خیلی عالییی من و همسرم هم کاملا مستقلانه عمل کردیم زندگیمون صفر تا صد خودمون درست کردیم بدون ذره ا ...

دقیقا منم،انشالله سلامت باشین وخوشبخت🤲

حالا یه بنده خدا میشناسم توی ده سال زندگی فقط دوبار خانواده شوهرش رو دعوت کرده...ولی ۵سری کامل قابلم ...

من به لطف این تاپیک ازین به بعد تو خریدام بیشتر از قبل دقت میکنم تا خرید اضافه ای نباشه خروجی هم زیادنمیشه به محیط زیست وجیبمون هم آسیب نمیزنیم. 

بالکنم تمیزه ولی یه سری دبه های ترشی باید جابه جاشه و دور ریخته شه...یه روز باید برااین قسمت وقت بذارم.