2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732599 بازدید | 44571 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من پاکسازی لباس‌های خودم و همسرم رو تموم کردم💪.

خروجی ها در حد ۱۰ تیکه بیشتر نبود.

یه چمدون جدا شد که لباس بیرونی اکثرا هستن. رفتن تو کمد دیواری.

یه چمدون هم جدا شد که لباس خونگی هستن و فعلا بخاطر شرایطم نمیتونم بپوشم ولی هم اندازم هستن هم دوسشون دارم، فقط جدا شدن تا کشوهای لباس خلوت بشه، بعدا برمیگردن دوباره.

خونه تکونی و پاکسازی همچنان ادامه داره، اتاق خودم تموم شد امروز ،و پرونده اتاق پسرها باز شد، فک میکنم لباس و اسباب بازی خروجی زیاد داشته باشیم. انشالله عصر و فردا برای اتاق پسرها هست.

راستی بچه ها اون تخته که تو پذیرایی بود فعلا بعنوان قفس کنترل کننده بچه مون ازش استفاده میکنیم😅 بع ...

من ندیدم که ☹️

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

منم عکس نشیمن خونم رو میزارم، نمیدونم شاید قبلا گذاشته باشم 🤭

اون جائیکه واستادم عکس گرفتم صندلی غذا خوری مشخصه، اونجا یه میز کوچولو دم دستی داریم،. که الان گذاشتمش کنار و کرسی گذاشتیم 

الان جای گلدونه عوض شده به خاطر سرا یسری گلدون دیگه آوردیم تو خونه، و اون تنگ هارو هم جای دیگه  گذاشتم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

اینم کرسی مون 

دقیقا فضای پشت مبلهاست، جائیکه تو عکس قبل ایستادم خودم و عکس گرفتم 

خیلی عالیه خلوته.مینیمالیست واقعی😊😊

ممنونم 🙏

خیلی عالیه خلوته.مینیمالیست واقعی😊😊

راستی اینجا نشیمن مون هست و یه پذیرایی با چیدمان کاملا طلایی داریم 😁

اونجا مبل ها مینیمال نیستن دیگه اما خب چیز اضافه ندارم مثل تزیینی و تابلو و بوفه و.... 

بعد عکس اونجا رو هم میزارم 

راستی اینجا نشیمن مون هست و یه پذیرایی با چیدمان کاملا طلایی داریم 😁 اونجا مبل ها مینیمال نیستن دی ...

من اصلا نمیتونم مینیمال باشم با اینکه سعیمو میکنم.ولی نمیتونم از وسایلم دل بکنم😑😑

سلام  

یه سوال داشتم من دوست داشتم یه اباژور ایستاده ساده بخرم به نظرتون بگیرم یا نه ؟اگه ممکنه نظر بدید ممنون میش 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔
2810