2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1731838 بازدید | 44565 پست
بجای امروز و فردا کردن و هی عقب انداختن از همین فردا شروع کن فقط یه کشو بریز بیرون و تفکیک کن که ...

این جایی که من میگم 6 تا کابینت بزرگ هست که همه یک تکه است و بهم وصله و  فقط از بیرون در مجزا داره 

برای همین معمولا همه رو با هم میریزم بیرون

اما ایده خوبیه باید یکم یکم انجامش بدم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوب  منم هر روز یه تایم 15 دقیقه ای میزارم برای گاکسازی گوشی  مهمترین نتیجه اینکه پوش ...

اینستاگرام هنوز نوبتش نشده.

من کلی پست ذخیره شده دارم.

فالوینگام زیاد نیستن.

ولی خب اونم تو نوبت پاکسازی هست.

👌👌👌 کم کم باید برم سراغشون.

من همچنان مهمون دارم.

ولی به زودی شروع میکنم همراه با خونه تکونی به صورت اساسی پاکسازی کنم🥰🥰🥰

عزیزم انشاله سلامت باشی همیشه ما خانمها جمعه هم استراحت نداریم

من قبل از فسقلیها جمعه روز استراحتم بود

اما الان انگار غنیمت کل هفته جمعه است😂😂

از صبح یه طبقه از کابینت ادویه هامو مرتب کردم 

بچه ها رو بردم حموم

نهار و مرتب سازی

و ...

الانم چای گذاشتم 

بفرمایید تازه دم😘😘

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

یه چیزی میخواستم در مورد پارچه بگم یادم رفت دیروز

تو ژاپن پارچه ها را بازیافت میکنن برای مبل و صندلی کوسن حتی صندلی ماشین و خیلی چیزای دیگه استفاده میشه 

جالبه با اینکه اونا مسلمان نیستن اسراف نکردن را بیشتر از ما رعایت میکنن 😌

من قبل از فسقلیها جمعه روز استراحتم بود اما الان انگار غنیمت کل هفته جمعه است😂😂 از صبح یه طبقه ا ...

نوش جان خدا حفظ کنه برات فسقلی هاتو سرمایه زندگی هستن خوش باشید همیشه وسلامت 

سلام سلام 

پس چرا کسی پست نمی‌ذاره ؟؟؟؟ نکنه هیچ کاری نمیکنید🙄

من امروز دست به کاری زدم که فعلا تو برنامه م نبود اما خیلی خیلی خوب شد

صبح داشتم آشپزی میکردم دیدم دیگه نمیشه با این آشپزخونه ادامه داد.همه جاش شلوغ و در هم ریخته😫 

خلاصه چندتا از ظرفایی که استفاده ای نداشتن و نمیشد هم ببخشم به انباری بدبخت منتقل شد

یه چند تکه کوچیک را گذاشتم که بدم به مامانم 

چندتا ظرفای بلور که فقط برای مهمون استفاده میشن یه جا گذاشتم و  در کابینت را با چسب ۵ سانتی بستم که بچم نتونه بازش کنه🤭

قابلمه هام را تو یه کابینت بزرگتر جا به جا کردم و کلا یه سری جابجایی انجام شد

البته هنوز همه چی اونطور که باید سرجای خودش نیست و نمیتونم خیلی سلیقه به خرج بدم اما حداقل بهتر از قبل شد و دیگه وسایلم روی کانتر آواره نیستن 

شماها چکارا کردین.بیاین بگید تا بیشتر ذوق کنیم🤩

من با اینکه موقع خرید جهیزیه سعی کردم چیزای بی استفاده نخرم الان میبینم واقعا خیلی هاش به درد جرز دیوار هم نمیخوره خیلی چیزا رو فاکتور گرفتم مثل چای ساز ،تخم مرغ پز،قهوه ساز،سرخ کن.... 

و چیزای به در نخور که خریدم :ماکروفر در حالی که گازم فر داشت،کباب پز،پلوپز،ویترین و ظرف کریستال، کاسه کوزه اضافه هم که مشخصه....

اگه عقلم مثل الان می‌رسید پول همه اینارو روی هم میذاشتم و باهاش ماشین ظرفشویی میخریدم که از وقتی بچه دار شدم تازه میفهمم چقدر وجودش لازم بوده

اما یه کار خوبی که کردم تو این چندسال اصلا نرفتم ظرف بخرم.اگرم خریده باشم چیز جزیی بوده که واقعا نیاز بوده

داشتم میگفتماا

در مورد لباس قبلاً روسری زیاد داشتم و چندتا کیفام که هنوز نو هستن

هروقت میخواستم یه روسری یا کیف جدید بخرم شوهرم می‌گفت اون کیف قبلی که هنوز نو هست😕 اگه میدید چشمم گرفتش می‌خرید اما اینم بهم گوشزد می‌کرد که تا وسایل قبلی را کهنه نکردی جدید نخر.درست هم میگه

الان تا مانتو های قبلیم را تا تکه ی آخر کهنه نکنم دیگه جدید نمیخرم و از این به بعد مدل مانتو هام را طوری میدوزم که بعدن بتونم بجای لباس خونگی استفاده کنم.الانم که دیگه مدل های کش دوزی و چین چینی که عاشقشم خوراک همین کاره

اتفاقا یه مانتو داشتم که دیگه خیلی بیرون پوشیده بودم و دیروز شکافتمش تا تغییرش بدم هنوز وقت نکردم بدوزم

یه سوال 

چرا هرسال عید میریم لباس،کفش و کیف نو می‌خریم در صورتی که  کمد هامون داره از لباس منفجر میشه🥴 

چون رسمه؟ چون عادت کردیم؟ چون با خرید حالمون خوب میشه؟ یا نمی‌خوایم از بقیه کم بیاریم؟ ممکنه فامیل بگن وااااا فلانی این مانتو که تکراریه 😳 پول نداشتی خرید عید کنی😏

اونایی که عید به عید میخرن و در طول سال هم تا لازم نشه خریدهای بیخود نمیکنن سوا بدونیم.اونا کارشون درسته 

یه کسانی هم هستن که پولشو دارن، همه چی هم بجای خودش هست و با این پولا طوری شون نمیشه اونا هم سوا 

اما شمایی که وقتی پوشاک نیاز نداری میری پولت را لباس میکنی و میگید خب قبلی ها را می‌بخشم ثواب هم میبرم.اما به هرحال اون پولی که باید پس انداز میشد بخشیده شده!!! پولی که باید طلا میشد لباس شده و بعدهم بدون استفاده کافی بخشیده شده چون دیگه از مد افتاده بوده!! پولی که باید برای آینده بچه هاتون سرمایه میشد کیف و کفش شد و بخشیده شده!!! 

بیاید یاد بگیریم از این به بعد پول مون را هدفمند خرج کنیم .همون‌طور که هنامیک جان همیشه میگه. نگران حرف دیگران نباشید.کسی که شما رو واقعا دوست داشته باشه با هر لباسی که باشید دوستتون داره، شمارو از روی ظاهر قضاوت نمیکنه و اگر بدونه این کار شما برای پیشرفت خودتون هست خوشحال هم میشه. حتی ازتون تقلید می‌کنه 💪

پس امسال قبل خرید برید یه سری به کمدتون بزنید .اگه حتی یک مانتوی نو مناسب عیددیدنی دارید از همون استفاده کنید .می‌دونم جلوی وسوسه خرید رو گرفتن کار سختیه . اگر هم دوست داشتین برید بخرید . اما اینم بدونید که اگه مانتوی قبلی رو هم بپوشید هییییییچ اتفاق بدی که نیفتاده بلکه شما موفق شدین یک قدم دیگه به مینی‌مالیست شدن نزدیک تر بشین 

من با اینکه خودم خیاطی بلدم و میتونم لباسی که بیرون ۳۰۰ هست را با ۱۰۰ تومان برای خودم بدوزم وقتی میبینم فعلا نیاز ندارم خودداری میکنم .(البته تنبل بودنم هم بی تاثیر نیست🙄)

اما هروقت بدونم که دیگه مانتوی قبلیم به اندازه کافی خودنمایی کرده و تکراری شده دیگه میرم یه پارچه جنس خوب میگیرم و بسم الله ...اینطوری که بعد مدتها به لباس جدید گیرم میاد خیلی هم بیشتر حالم خوب میشه و ذوق میکنم تا اینکه بخوام پشت سرهم بخرم بخرم بخرم کمدم را پر کنم بعدم حالا اینارو کجا بپوشم چکارشون کنم اصلا به چه دردی میخورن. دیگه به لطف کرونا و این گرونی مهمونی دادن و گرفتن از سر همه افتاده و نیاز مارو هم به لباس اضافی کمتر کرده⁦.چه بهتر!

سلام سلام  پس چرا کسی پست نمی‌ذاره ؟؟؟؟ نکنه هیچ کاری نمیکنید🙄 من امروز دست به کاری زدم ک ...

من که دقیقا هیچ کاری نمیکنم 🤭

همش درگیر مدرسه بچه ها بعدش هم بی حال و خواب آلود تو خونه 😐

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
من با اینکه موقع خرید جهیزیه سعی کردم چیزای بی استفاده نخرم الان میبینم واقعا خیلی هاش به درد جرز دی ...

مایکروویو که عصای دست منه،. اگه نباشه نمیدونم چکار کنم 

یخزدایی و گرم کردن غذام با اونه 

با گاز دیگه فکر کنم نمیدونم چجوری باید غذا گرم کرد،. مخصوصا تو خونه ما که هی دم به دقیقه یکی گشنش میشه یا غذا میخواد و یا نون باید گرم بشه و لقمه بگیرم براش 

داشتم میگفتماا در مورد لباس قبلاً روسری زیاد داشتم و چندتا کیفام که هنوز نو هستن هروقت میخوا ...

من در طول سال معمولا خیلی خرید برای خودم ندارم،. اما اون حس و حال خرید و لباس نو دم عید رو دوست دارم و دلم هم میخواد به بچه ها منتقل بشه ذوقش 

و همینطور برای عید غدیر سعی می‌کنیم شده یک تکه نو در حد یدونه بلوز براشون بخرم ☺️

2810