من به شدت طرفدار این سبکم چندین ساله ولی اطرافیان مخصوصا مادرم اصلا قبول نداره و همش به فکر اینه فامیل بیان خونم باید همه چی داشته باشم منم نمیخوام همه پول وام رو بدم وسایلی که بعدا قسطی هم میشه خرید..لطفا بگید اشتباه فکر میکنم؟در ضمن فکر میکنم که تو محله خوب شهر خونه بگیریم با وسایل خیلی خیلی کم بهتره تا خونه محله بد بگیریم با وسایل کامل
سلام به کاربرای مینیمال زیست عزیز..من چند سال کاربر خاموش بودم و حدود یک ساله این تاپیک رو دنبال میک ...
سلام عزیزم ب سلامتی انشاالله بری سر خونه زندگیت✨🤍
خب بستگی داره چقدر میخوای خرج کنی ،کم کمش رو هم درنظر بگیریم یک سرویس ارکوپالو یک دست قاشق چنگال و دوتا قابلمه و ماهیتابه و دوتا کفگیر و ملاقه میشه زندگی کرد
من به شدت طرفدار این سبکم چندین ساله ولی اطرافیان مخصوصا مادرم اصلا قبول نداره و همش به فکر اینه فام ...
محله خوب وسایل به اندازه.به این فکر هم نباش بعدا قسطی بخری چون تو زندگی بیافتی متوجه میشی بعضی هاش اصلا نیاز نداری که بخوای بخری.
برای شروع چندتا برگه بردار قسمت های مختلف خونه بنویس هر برگه یه قسمت خونه بعد در مورد لوازم هر بخش بیا با دوستان مشورت کن نظر خودت بگو نظر دوستانم جویا شو
یکی از چیزهایی که به من واقعا آرامش میده خونه تکونی و پاکسازی و تمیزی بعدشه وضع مالی معمولی د ...
دقیقا✨من الان وسط خونه تکونیم ،با اینکه دست تنهام و خیلی خسته میشم.ولی وقتی خونه رو نگاه میکنم از تمیزی برق میزنه خستگی از تنم درمیره🤍واقعا تمیزی ب منم ارامش میده و لذت بخشه
خیلی ممنون از تبریکتون خانوما😍جواب تک تک نمیدم که تاپیکتون شلوغ نشه..پیج لیلی دیلی رو اگه میشه بفرستید ایدیشو نمیشناسمش.. ممنون..و اینکه بنظرتون ۳ دست رخت خواب کافیه؟پتو چند تا؟مادرم میگه باید گلبافت باشه من میگم برای مهمون ازین سبک جدیدا هم کافیه نظرتون چیه؟🤍
لوازم برقی هم اینارو خریدم: ✨️اتو ✨️جاروبرقی ✨️گوشتکوب برقی ۳ کاره ✨️چای ساز روهمی ✨️آون توس ...
مبارکت باشن عزیزم✨من لوازم برقی فقط ابمیوه گیری ۴کاره و چرخ گوشت و اتو و ماکروویو و چرخ خیاطی خریدم و بعد ها همزن هم خریدم خودم.با توجه ب سبک زندگی ها میدونستم که پلوپز و بخار پز و چای ساز و ...استفاده نخواهم کرد و نخریدم
سلام عزیزم ب سلامتی انشاالله بری سر خونه زندگیت✨🤍 خب بستگی داره چقدر میخوای خرج کنی ،کم کمش رو هم ...
عزیزم حالا که حرف قابلمه رو زدید..یعنی قابلمه و ماهیتابه تکی بخرم؟توی فروشگاه یه ست قابلمه ساده ولی ترک دیدم..۲ سایز قابلمع داشت با یه ماهیتابه تک دسته و یک ماهیتابه دو دسته بزرگتر..قیمتشم ۴ و خورده ای بود..چطوره بنظرتون خیلی گرونه؟