2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738441 بازدید | 44695 پست

سلام بعداز چندین ماه   

خروجی های این چند وقته من

دوتا شلوار  ودو تا مانتو ،کلی بطری دلسترو نوشابه ،یه نایلون زباله کاغذ ،چندتا پیراهن وشلوار همسر ،چندتا گلدون ،

چندتا کفش هم دارم که سر فرصت باید رسیدگی کنم ببینم کدوم وباید بذارم کنار 

عکس خروجیام عزیزم یا عکس خونه م؟

آره پیشنهادم این بود همه مون از خروجی ها عکس بدیم،برای بیشتر انگیزه گرفتن و واقعی تر شدن...

اما ما شیفتگان عکسیم🥰 از هر جا دوس دارید 

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا یه چیزی بهتون بگم من اصلا تو مسافرت اهل خرید نیستم یعنی قاعدتا می ریم بازارش می گردیم ولی خرید ...

این عالیه 👌👌👌

چیزی که من دارم رو خودم کار میکنم خروجیش بشه این رفتار🌺🌺🌺🌺

❌لایک❌

خونواده من از وقتی بچه بودیم یعنی از وقتی یادم میاد تابستون هرسال میرفتیم مشهد،اونجا خرید تموم زمستونمون و لباسهای مدرسه مون رو انجام میدادیم حتی کیف و کفشمون(حالا نمیدونم اون موقع ارزون تر بود نسبت به شهر ما یا چی)....

برای عید آخر اسفندماه میرفتیم بندرعباس و اونجا همه خریدای عیدمون رو انجام میدادیم فقط آجیل و شیرینی و میوه عید رو از شهر خودمون انجام میدادیم انواع شکلاتای خارجی و کیف و کفش و لباس برای همه تو سفرمون انجام میشد...

این نوع رفتار از بچگی تا قبل ازدواج یه جورایی تو ناخوداگاه ذهنم ثبت شده بود و چون هرسال تکرار میشد، شده بود عادت برام که حتما سفر میریم کلی چیز میز خریداری میشه

بعد ازدواج روتین سفرمون مثل قبل نبود وللللللی هرجا سفر میرفتیم این عادتم از بین نرفته بود دوست داشتم کلی چیز بخرم و الان چند سالیه که دارم رو خودم کار میکنم از خود سفر و طبیعتش و یا حتی بازارهاش "لذت" ببرم 

و هرچیزی "نیاز" داشتم بگیرم  

❌لایک❌
این عالیه 👌👌👌 چیزی که من دارم رو خودم کار میکنم خروجیش بشه این رفتار🌺🌺🌺🌺

می دونی عزیزم خرید کردن برای من تعریف داره مثلا استایل خودم می شناسم با تمام‌جزئیات بعد یا اینترنتی یا زمانی که وقت برای خرید مشخص کردم با توجه به نکاتی که مدنظرم خرید می کنم.معمولا اول هر فصل خریدخودم وبعد از این دخترم انجام میدم.برای خونه هم چه ظرف وظروف چه تکه های درشت چندماه قبل از سال نو یادداشت‌می کنم چه چیزی می خوام با چه جزئیات خوب تو سفر هول هولکی که قاعدتا عزیزان مونم همراه مون هستند وحتما تو خرید نظر میدن وممکنه بدون توجه به نیاز وسبک زندگی ما نظر بدن اون خرید خرید درستی نخواهد بود.من حتی شب عیدم خرید نمی کنم‌چون تحت تاثیر بازار شب عید امکان خرید اشتباه زیاده اونم با این تورم که بهتر خریدای درستی داشته باشیم.معمولا اوایل بهمن خرید می کنم شب عید فقط بازار می چرخم .

شادی صدام کنید

امروز خونه رو تمیز کردم ..و خروجی ها..سبد سیب زمینی پیاز

ی سطل کوچولو ماست.ظرف وایتکس.ی ظرف چهار لیتری مایع ظرفشویی .ی جا کلیدی.دوتا تخته سنگ کوچولو که برای گردو شکستن اورده بودیم،ولی استفاده نکردیم.همیشه با چکش میشکونیم..

کشوهای دستمال هارو هم مرتب کردم با اینکه زیاد بودن ولی خروجی نداشت،چون مرتب از دو یا سه تا دستمال استفاده میکنم و خراب بشن میزارم خروجی و از بقیه جایگزین میکنم..ولی نمیدونم چرا کلا علاقه دارم ب دستمال اشپزخونه😁