2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست
سلام ب همه دوستان من چهار تومن پول دارم. به نظدتون با این مقدار طلا میشه خرید؟ خودم دوس دارم بیشتر ...

آره عزیزم من با کمتر از چهارتومنم خریدم چرا نشه 

اگه برای استفاده نمیخوای پارسیان بخر یا هم دست دو

ولی برای استفاده هم انگشتر یا پلاک یا هم گوشواره میشه

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نیستین چند وقته؟؟

‍ dat 
حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
منظورتون طرح پامچال پالاز موکت هست که مثل گلیم میمونه

اره عزیزم من ۳تا اتاق و نشیمنم و راهرو هارو ۳ ساله موکت کردم خیلی راضی ام 

اشپزخونه م یه مارک دیگه ساده بود بعد ۱ سال جمعش کردم

الان میخوام همین مدل طرح ریزشو بگیرم..ریزاش به نرمی اینا نیست ولی جنسش با دوام تره بنظرم 

ببخشید میشه یه عکس از موکت تون بدین و اینکه اشغال و اینا توش گیر نمیکنه راحت جارو میشه

عزیزم عکسام لود نمیشن

نه اصلا اشغال نمیگیره مو هم نمیچسبه

از اون طرح ریز قدیمی تر مادرشوهرم داره مو میچسبه ولی جدیدها نه

من رنگ نسکافه ای هست کل سمت نشیمن خونه م

اتاق پسرم آبی روشن

اتاق خودم مشکی طلایی ولی خیلی شلوغه بنظرم همون نسکافه ای شو بزن خیلی یک دست و خوبه