سلام،من مدتهاست این تاپیک رو ذخیره دارم و گاهی سر میزنم،برام جذابه
امروز دیدم یکی از دوستان یه وبلاگ معرفی کرده و رفتم سر زدم،یه ایده ی جالب داشت که فکر میکنم مناسب شما باشه،نوشته بود روزی فقط یه دونه وسیله ی اضافی رو رد کنید بره حتی شده یه دونه جوراب، اینجوری بعد از یک سال شما سیصد و شصت و پنج تا تیکه ی اضافی رو رد کردید.
شاید بگید خیلی طول میکشه اما اگه بخواید فقط از این فکرا بکنید که طول میکشه و باید یه دفعه انجام بدم و ... تا سال دیگه شما هیچ کاری نکردید اما اگر بی خیال طول کشیدنش بشید و فقط شروع کنید سال دیگه شما کلی جلو هستید تو برنامتون،ضمن اینکه به احتمال زیاد در طول سال از این روزی یه تیکه کم کم فراتر هم میرید.
اگر بخواید یه دفعه همه چیز رو به حالتی که ایده آلتون هست دربیارید واقعا کار سختیه و احتمال اینکه یا شروع نکنید یا وسط راه خسته بشید و کنارش بذارید زیاده، از کم شروع کنید و بعد از مدتی از نتیجه لذت ببرید.
توصیم به شما اینه که با برچسب افسردگی خودتون رو فلج نکنید،اگر واقعا روانشناس براتون تشخیص داده پیگیر درمان بشید،اگر نه مراجعه کنید تا یک روانشناس براتون تشخیص درست بده و اگر نیاز به درمان دارید کمکتون کنن و اگر نه با این برچسب خودتون خودتون رو افسرده نکنید. موفق باشید🌹