2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732810 بازدید | 44572 پست

این صفحه رو که خوندم، رفتم سراغ کمدها و کشوها. هر چیز اضافه ای رو جدا کردم. تو پاگرد ساختمون گذاشتم چون انباری و تراس نداریم. اینکه گفتین فعلا دور نریزین خیلی برام آرامش بخش بود و از لحاظ روانی خیلی بهم کمک کرد تا ازشون به طور موقت دل بکنم. این چیزای اضافه همه رو به اصرار خواهرم نگه داشتم چون یه موش انبار کننده واقعیه. حتی خوراکیهاشو هم یه دفعه نمیخوره مثه سنجاب اول انبارشون میکنه بعد ریز ریز میخورتشون و منو حرص میده😁. اونم راضی شده فعلا اضافیها رو تو پاگرد بزاریم و همون لحظه دور نریزیم. خیلی مقاومتش کمتر شده در برابر دور ریختن. پیشنهاد خیلی خیلی خوبی بود ممنونم ازتون. قبل ازین از من اصرار و از اون انکار که بریزیم دور بره ولی زیر بار نمیرفت و میگفت یه روزی لازم میشه. ولی حالا کمی راضی شده که تا شیش ماه بیرون آپارتمان بزاریم و اگه لازم نشد دور بریزیم.

ما به خونه جدید همین هفته نقل مکان کردیم و تمام وسایل اضافی و غیر قابل استفاده از گوشه و کنار بیرون اومد.میخوام در راستای مینیمال شدن اکثر دکوریها رو از سطح خونه جمع کنم. چون فقط منبع گرد و خاک و کثیفی ان. هر وقت گردگیری میکردم اونها رو هم ماهیانه میشستم و ببینید چه عذابی میکشیدم. دارم خانواده رو راضی میکنم و امیدوارم موفق بشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خونه جدید تو کابینتی ننداختم چون خودش گرد و خاک جمع میکنه و با هر باز تمیزی باید شسته بشن. تازه با جابجایی کاسه بشقابا جمع میشه و اعصاب خوردکن میشه. تا الان که موفق بودم امیدوارم بعدا نظرشون برنگرده.

تو آشپزخونه فقط یک دست قابلمه داریم. نگممم براتون که چقد اذیت شدم تا قابلمه های بلا استفاده و مستعمل و روحی و قابلمه های سایز بزرگ رو از خونه خارج کنم. همین یک دست قابلمه رو دوتاشون خط و خش افتاده بود که با هزینه ۶۰۰ تومن فرستادم کارخونه روکش کردن و دوباره مثل روز اول شدن. درسته رنگشون فرق کرد ولی چه اهمیتی داره. مهم اینه که سلامت باشن و خطری برامون نداشته باشن. با اینکار از یه هزینه هفت هشت میلیونی برای خرید مجدد یک دست قابلمه جلوگیری کردم. 

ممنون  حتما    راستش من   نمیتونم     چرا نمیکشم  دلیلشو ن ...

سلام،من مدتهاست این تاپیک رو ذخیره دارم و گاهی سر میزنم،برام جذابه 

امروز دیدم یکی از دوستان یه وبلاگ معرفی کرده و رفتم سر زدم،یه ایده ی جالب داشت که فکر میکنم مناسب شما باشه،نوشته بود روزی فقط یه دونه وسیله ی اضافی رو رد کنید بره حتی شده یه دونه جوراب، اینجوری بعد از یک سال شما سیصد و شصت و پنج تا تیکه ی اضافی رو رد کردید.

شاید بگید خیلی طول میکشه اما اگه بخواید فقط از این فکرا بکنید که طول میکشه و باید یه دفعه انجام بدم و ... تا سال دیگه شما هیچ کاری نکردید اما اگر بی خیال طول کشیدنش بشید و فقط شروع کنید سال دیگه شما کلی جلو هستید تو برنامتون،ضمن اینکه به احتمال زیاد در طول سال از این روزی یه تیکه کم کم فراتر هم میرید.

اگر بخواید یه دفعه همه چیز رو به حالتی که ایده آلتون هست دربیارید واقعا کار سختیه و احتمال اینکه یا شروع نکنید یا وسط راه خسته بشید و کنارش بذارید زیاده، از کم شروع کنید و بعد از مدتی از نتیجه لذت ببرید.

توصیم به شما اینه که با برچسب افسردگی خودتون رو فلج نکنید،اگر واقعا روانشناس براتون تشخیص داده پیگیر درمان بشید،اگر نه مراجعه کنید تا یک روانشناس براتون تشخیص درست بده و اگر نیاز به درمان دارید کمکتون کنن و اگر نه با این برچسب خودتون خودتون رو افسرده نکنید. موفق باشید🌹

سلام،من مدتهاست این تاپیک رو ذخیره دارم و گاهی سر میزنم،برام جذابه  امروز دیدم یکی از دوستان ی ...

عزیزم من الان با مصرف دلرو خیلی بهتر شدم    حکایتش زیاده که از کجا افسزدگی گرفتم  دلیلشو میدونم اتشاله همه ی مریضها شفا بگیرن 

سلام خانومای گل من چندوقتیه این تاپیک و میخونم هنوزم تموم نکردم 

و کم کم دارم انباریه خونمو مرتب میکنم (اگ بشه )

در راستای صحبتای شما کتاب لذت کمتر داشتن هم گرفتم 

خیلی خوب و روانه تشکر میکنم از دوستی ک معرفی کرد 

این صفحه اش جالب بود اسکرین شات گرفتم موقع خرید از خودم بپرسم ....

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
سلام چرا دیگه اینجا فعال نیستش؟؟

استارتر درگیر دوعدد فسقلی شده که فرصت نمیکنه پست مفید بزاره😕😒😞🙄🙄🙄😙😙😙 واقعا حس و حال این روزای من😅😅😅🤣🤣🤣😂😂😢😢😢😭😭😭

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
استارتر درگیر دوعدد فسقلی شده که فرصت نمیکنه پست مفید بزاره😕😒😞🙄🙄🙄😙😙😙 واقعا حس و حال این روز ...

سلام خدا حفظ کنه کوچولوهاتون رو 

منم مثل بقیه با خوندن صفحه اول تاپیک جذبش شدم و همه رو خوندم و الان تمومش کردم 

منم به قول شما یک موش انبار کننده بودم 

اما اول به خاطر کمبود جا و بعد هم به خاطر به دست آوردن نظم بیشتر شروع کردم به کم کردن وسایل، بزرگترین قدم رو هم تو همین ماه برداشتم و اونم پاکسازی لباسهام بود، تا الان سه تا کاور بزرگ رختخواب رد کردم، ( من 4 تا بچه دارم) 

حالا که اینجارو خوندم میخوام برای بقیه خونه هم عملیش کنم 

خواستم هم ازتون تشکر کنم برای ایجاد این انگیزه برای ما و هم خواهش کنم، اگر میتونید گاهی بیاین و یک پیام بزارید، میدونم کلی علاقمند مثل خودم هستن که منتظرن این تاپیک سرپا بشه و قول هم میدیم زیاد وقت شمارو نگیریم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
2810