2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1742384 بازدید | 44766 پست
@ابرک   انقد دربارش حرف زدیم اخرش ورودی شد ادکلن قبلیم که ثابت میگرفتم ، تموم شده بود تق ...

مبارك باشه  پيروزمندانه  

واى منم از مقاومت جلو هر چى اينجا ميگم بعدش ميرم به طرز فجيعى مقاومت رو ميشكنم و رومم نميشه بيام بگم 

مثلا يبار گفتم جلوى خريد پارچه مقاومت كردم ( جلوى خريد ١ پارچه مقاومت كردم، رفتم بازار ٤-٥ تا قواره پارچه خريدم 

يا گفتم كه آره ساعت دلم ميخواست و مقاومت كردم( همون فردا شبش ديدم ساعتِ عزيزم ١ دونه بيشتر موجودى نداره ، قرض كردم و خريدمش   )

چمه واقعا ؟ 

ولى راضيما  

شما هم مباركت باشه، عطر خيلى خوب چيزيه، هميشه استفاده داره   

لطفا يكم مهربون باشيد...يا اداى مهربون ها رو دربياريد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ورودی امروزمون ی مانتو شومیزی واسه خودم.۶جفت جوراب چون واقعا یکی دوبار میپوشم رنگش میره(همیشه مشکی میپوشم)،دو جفت جوراب واسه همسرم، پیرهن تابستونی و کلاه ستشش واسه دخترم(واسه تولدش گرفتم)ک میتونه بیرون و مهمونی هم بپوشه

خروجی:دوتا لباس زیر خودم.ورودی ندارم چون زیاد دارم قوطی رب و ظرف جرمگیر رفتن بازیافتی.

ی گل نمدی.

سلام دوستای گلم

راجب ظراحی دکور و وسایل  سالن اپلاسیون بر اساس سبک مینیمال  همگی نظرتون بزارین

راجب تعداد صندلی و تخت و هر ایده دیگه برا جذب مشتری و روانشناسی رنگ ها در سالن هرچی بلدین حمایتم کنید ممنون

سلام دوستای گلم  خروجی های ک کنار گذاشتم یک شلوار بیرونی مردانه و یک مانتو مدل روپوش خنک ه ...

سلام امیلی جان. ممنون میشم دعوت دوستیمو قبول کنی در مورد اون کار اینترنتی توضیح بدی بهم. بنظرم برای هزینه اینترنت گزینه ی مناسبیه

راستی دوستان امروز یه پتو رو گذاشتم خروجی ...واگهیشو زدم دیوار ...بعد چندنفر پیام دادن و اون قیمتی ر ...

چه قدر جالب چون دقیقا منم سه تا پتوی نو آگهی کردم و کسی که قراره بهش بفروشم همین رو گفته

من باهاش تلفنی حرف زدم حس کردم دروغ نمی گه

چون آدرسی که گفت جای ضعیفیه و از حرفاش حس رندی نگرفتم

خانم ساده و محترمی بود و صرفا یه بار این موضوع رو گفت و خیلیم پافشاری نکرد

ببینین حس دلی تون چیه، اگه حس می کنین ممکنه دروغ بگن به حستون اعتماد کنین و به کسی بسپرید واقعا به دست نیازمندش برسونن 

اینجوری آدم خیالش راحت تره

۱۰۰ عزیزم 

به نظرم اینو کادو کن برای اون کسی که گرفتی و بهش هدیه کن 

چون قشنگه واقعا

نمیدونم طرف مقابلت چجوریه 

من خودم زیاد وسیله و لباس کادو گرفتن رو دوست ندارم ترجیح میدم پول یا سکه کادو بگیرم خودمم متقابلا همینکارو میکنم

❌لایک❌