2777
2789
منم به خاطر بچه هامو زندگی که واسش زحمت کشیده بودم از خیانت شوهرم گذشتم و موندم سر زندگیم.ان الان واقعا داره صادقانه با من زندگی میکنه ولی چه فایده خودم رو هم بکشم دلم باهاش صاف نمیشه.

اینم تاپیک سرگذشتم

ولی با این گذشتم فکر کنم خودم رو به شوهرم و خانواده اش نشون دادم.خودش همیشه میگه ولی خانواده اش برخلاف رفتاری که ابتدا امر داشتن که انگار اون موقع جو گیر بودن الانوظیفه ام میدونن که موندم سر زندگیم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=26032
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گذشت تو زندگی خوبه ولی نباید وظیفه بشه
اتفاقا امشب حسابی قاطی کردم و تو ژستم سر یه مسئله ای که زیاد هم مهم نبود و میتونستم گذشت کنم وبه روی خودم نیارم ولی دیدم اینکارو بکنم فکر میکنه همیشه میتونه سر خود کار کنه و منم بگم باشه عیبی نداره یه قاطی حسابی کردم اونم عصبانی شد ولی خوب چون حق با من بود اومد معذرت خواهی کرد ولی قبول نکردم و نشستم پای کامپیوتر .
اینجوری میفهمه بیتر مراقب رفتاراش باشه و منم ظرفیتم تا یه حدیه.
گذشت اگه تبدیل به وظیفه بشه خود آدمو داغون میکنه و بعد از یه مدتی افسردگی میاره. البته از این ور بوم هم نباید افتاد کسایی هم که تو زندگی گذشت ندارند همش در حال دعوا یا خودخوری هستند به هر حال رعایت تعادل شرط اوله
من معتقدم که دیگران را باید ببخشید نه به این دلیل که آنها نیازمند بخشش ما هستند بلکه به این دلیل که ما نیازمند ارامش هستیم. وقتی شما کسی را نمی بخشیم بیش از او در عذاب و ناراحتی هستیم و مدام در حال فکر و عذاب دادن خود هستیم اما بعضی وقتها با بخشیدن دیگران میتوانیم خود را از عذاب نجات دهیم. اما وقتی کسی مرتب خطا می کند این بخشیدن دیگر موجب آرامش ما نمی شود بلکه عذاب مضاعف می شود و اینجا دیگر بخشش فایده ای ندارد . بعضی خطاها سهواً اتفاق می افتد و انسان بدون خطا نداریم ولی بعضیها با برنامه و نقشه آسیب می زنند و این با خطا فرق دارد
نمیدونم کجا میشه اسمش رو گذاشت "گذشت" کجا "اطاعت" !!!! به نظر من در هر شرایطی آدم باید یه جو سیاست داشته باشه. بدونه، کجا چه رفتاری داشته باشه! من که ندارم و حسرت دیگران رو میخورم. البته خدا رو شکر همسرم خوبه اگه خودم خرابش نکنم !!!!
به نظر منم چون تو اختلافات هر کس حق خودش رو تو ذهنش بزرگ می کنه و از دید خودش به قضایا نگاه میکنه نباید سکوت کرد و بدون عنوان کردن قضیه گذشت کرد چون تو این حالت فقط خودمون هستیم که متوجه گذشت خودمون می شیم و طرف فکر می کنه حق باهاش بوده که ما سکوت کردیم. باید اروم و منقطی دید و ناراحتیمون رو عنوان کنیم ولی با گذشت مسئله رو کش ندیم و حلش کنیم. و اگه می خوایم مشکل یا مسئله ای رو بگیم اول کمی در مورد بی نقص نبودن خودمون بگیم و این که ما هم اشتباهاتی کردیم تا طرف موضع نگیره و به انتقاد و باراحتیمون گوش بده.
گذشت تا یه حدیش خوبه خیلی وقتها من از اشتباهات شوهرم گذشتم خیلی وقتها هم اون از خطاهای من گذشته وتا به حال هیچ کدوم خطایی نکردیم که طرف مقابل نتونه از اون چشم پوشی کنه ونبخشه وهر چی بوده دعواها واختلافهای زن وشوهری بوده ولی در مورد مسایل مالی من خیلی گذشت دارم موقع عروسی واسه خرید حلقه آرایشگاه وماشین عروس وآینه شمعدان وطلا و...کوتاه اومدم وآرزوی همشون هنوز تو دلمه البته تقصیر خودمه باید پافشاری میکردم ولی دلم برای شوهرم میسوخت که دست تنها بود وپدرش حتی یه قرون کمک نکرد کادو سر عقدمون هم شوهرم بهش داد برای زایمان هم شوهرم کادو نگرفت البته معذرت خواهی کرد که نتونسته بگیره ولی من از اینکه این همه تو مسایل مادی گذشت میکنم خسته شدم لباس خودم وبچه هارو با حقوق خودم میگیرم کادو جایی بخوام ببرم پولشو خودم میدم چون یه خونه فسقلی خریدیم زیر بار قسط هستیم حقوق شوهرم میره نصف حقوق منم که میره باقیشم برای خرج خونه وبچه ها ...
نارسیسی عیب نداره پس اونایی که از مسائل خیانت و یا هیزی شوهرشون چشم می پوشند چی بگن.
تو این سایت کم نداریم

ولی گذشت تو همه چیز حد داره از حد که میگذره طرف خیلی وقیح میشه و همش به رو خودش نمیاره و کار خودش را میکنه
در آن سرای که زن نیست انس و شفقت نیست /در آن وجود که دل مرد مرده است روان
گذشت بکنید ولی برای کسی که ارزش این کار شما رو درک بکنه و یک جای دیگه براتون جبران کنه و بی جنبه نباشه و گذشت شما رو به حساب محق بودن یا برتری خودش نزاره.
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز