2777
2789
تازه من امروز فهمیدم هم چاق میشه هم لاغر!

گلم سلام خوبی؟برای نماز شب اسم کوچیکت رو نداشته بودی اگه دوست داری بزار برام تو همون تاپیک قبلیم الان یهو دیدمت گفتم بگم.چون قراره توی نماز گفته بشه اسم کاربری نباشه بهتره

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم سلام خوبی؟برای نماز شب اسم کوچیکت رو نداشته بودی اگه دوست داری بزار برام تو همون تاپیک قبلیم الا ...

سلام عزیزم مرسی

چه خوبه پیگیری😍عاطفه هستم

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀

حالاک بحث هست بچها من قبلاموم میزدم جوش نمیزد کشاله رونم الان خیلی جوش زده ومیخاره قرمزمیشه چی بزنم

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
حالاک بحث هست بچها من قبلاموم میزدم جوش نمیزد کشاله رونم الان خیلی جوش زده ومیخاره قرمزمیشه چی بزنم

من ک نمیدونم فداتشم تا حالا از موم استفاده نکردم

تاپیک مراقبت های پوستی برو استارترش حتما راهنماییت میکنه

خوشحالم ک همه منو به مهربونی میشناسن  
سلام عزیزم مرسی چه خوبه پیگیری😍عاطفه هستم

خواهش میکنم گلم.ایشالا همین روزا بیای خبر خوش بدی.من توی ختم صلواتتم هستم.هر شب میفرستم

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
خواهش میکنم گلم.ایشالا همین روزا بیای خبر خوش بدی.من توی ختم صلواتتم هستم.هر شب میفرستم

مرسی عزیز دل

آفرین😘💓ایشالا حاجتت روا شه

افتخار میکنم لر هستم😀😀😀😀😀😀

خانوما کسی میدونه برا سفید شدن کشاله ران ها چیکار باید کرد که تضمینی باشه جز لیزر؟

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰