2777
2789
عنوان

سرم داشت منفجر میشد ولی یکار کردم معجزه کرد😶😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 8415 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه‌ها خواهشا اینجا اگ کسی بلده چیزی تو ی‌طرف گلو گیر کرده باشه چکار باید کرد؟ از فیلم دلدادگان ب ا ...

دلدادگان چی بود امشب؟

از گذشته ها نشون میداد؟

اونجا ک هاتف رو کشتن مال گذشته بود یا الان؟

امشب یجوری بود 

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
سر درد میگرنی خوب میکنه؟

دختر خواهرم سردردش رو با همین داروهای گیاهی درمان کرد البته زیر نظر دکتر طب سنتی

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
واقعا؟ میشه دقیقتر و کاملتر بگی؟ همسرم همین مشکلو داره

توضیحش سخته واقعا😅نمیدونم چجوری بگم ولی باید دودکنه تا خوب بشه و درد کلا بره شایدم چند روز.

ببین تا حالا بینیتو گرفتی بعد یجوری از توی حلق و دهان ب بینی باد بفرستی حتی از منفذ چشمم بزنه بیرون؟الان امتحان کن.منظورم اینه ولی اول اسپندو تو حلق دود میکنه ولی سعس کنه پایین تو ریه نفرسته همونجا نفسو بینیشو بگیره اخرشم از بیتی بده بیرون.میره تو سینوسا و میسوزنشون

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
بچه‌ها خواهشا اینجا اگ کسی بلده چیزی تو ی‌طرف گلو گیر کرده باشه چکار باید کرد؟ از فیلم دلدادگان ب ا ...

آب بخور ،نون بخور .

نرفت ،محکم سرفه کن .

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

تل گیری یعنی چی ؟ ی نفر دیگه‌ام اینجا بهم گفت ولی توضیح نداد ک چیه؟

بعضیا این رو انجام میدن,فکرکنم از تو بینی فوت میکنن بعد خرده چیزی که گیر کرده میاد بیرون میگن بیخوده نمیدونم,نوه عمم همین مشکلو داشت چندین بار هم بردن این کارو انجام دادن اما اخرش همین امسال یا پارسال عمل کرد خوب شد.

چجوری میشه تو کاغذ ریختو دود کرد ؟

این کاغذای کارتخوان هست؟از اونا .دونه هاشو در میاری میریزی تو کاغذ لوله میکنی.ولی باید مواظب باشی  خیلی استفاده نکنب اعتیاد اوره.فقط وقتی خوب شدی ول میکنی

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

یه مقدار روغن زیتون یا روغن بادوم اگه داری بخور

دقیق نمیدونم . فقط از دست آدمای قدیمی باتجربه بر میاد.

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

میری پیش تول گیر 

یکی از سوراخ های بینی تو میگیره تو سوراخ دیگه بینیت فوت میکنه بعد هرچی تو گلوت گیر کرده از دهنت میاد بیرون خیلی حس خوبیه

من هر سال میرم میگیرم راحت میشم 

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕