2777
2789
عنوان

بچه ها یه عربه ازم خاستگاری کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3498 بازدید | 148 پست
بچه ها یاد یه جک افتادم یه نفر زنگ میزنه به رادیو میگه به امریکا بگویید هرچقد میخواهد تهران را موشک ...

خوب گفته كارش درسته

نه عزيزم ما بي جنبه نيستم بخاطر ي حرف از شيرازي ها ب بقيه فحاشي كنيم

فكر ميكتم تنها شهري تو ايران براش جك بسازن و خودشون لذت ببرن و بخندن شيرازي ها باشن

برخلاف شهرهاي ديگه ك سريع واكنش منفي دارند

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
دقیقا گفتی من خودم ایرانیم وقتی میرم اربعین کربلا از ایرانی بودنم خجالت میکشم !!!  ایرانیا بعضی ...

اره والا

بعضی هامون خیلی بدیم

🌷برای ظهور اقا امام زمان صلوات. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم ممکنه اینا از بالاسریا بوجه بگیرن ولی اون سو خبری نیست همه موکبها عراقی اند  چرا ی ...

يعني فكر ميكني عراق براي اينكار بودجه اختصاص ميده!!

پس چرا قبلا نبود

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
نه عزیزم ممکنه اینا از بالاسریا بوجه بگیرن ولی اون سو خبری نیست همه موکبها عراقی اند  چرا ی ...

حالا ما خودمون هممون  ایرانی هستیم مثلا برا شهادت امام رضا کی تاحالا دیدی از یکماه قبل موکب بزنن ایرانیا  غذا بدنو خونه هاشونو در اختیار زایرا بذارنن!!!یا بدن زایراو  ماساژ بدن یا لباس کثیف زایرارو بشورن !!!ایرانی هیچ وقت اینکارارو نمیکنه ولی عرباا انصافا مهمون نوازو مهربوننن

حالا ما خودمون هممون  ایرانی هستیم مثلا برا شهادت امام رضا کی تاحالا دیدی از یکماه قبل موکب بزن ...

اره عزیزم باهات موافقم

بری بازار ایرانی چه مشهد چه تهران .... بفهمند غریبی جنس رو گرون میدن البته نه همه ولی اکثرا اینطوره

يعني فكر ميكني عراق براي اينكار بودجه اختصاص ميده!! پس چرا قبلا نبود

این کار مردمیه به بوجه دولت ایران ربط نداره

ان شالله قسمتت بشه بری ا بعین متوجه میشی اونجا چطوره

طرف مرغهاش تخم گذاشته اب پز کرده پخش میکنه

وقتی ازشون قبول کنی اونقدر شاد میشن که خودت شرمنده میشی

اینایی که میگی بوجه و ال و بل کدوم حرفشون درسته ....

اونایی که نرفتن اربعین شده بعنوان گردشگری یه بار برن خیلی حس عجیبی میگیرید

افسانه بایگان رفته بود و تو تی وی مصاحبه کرده حرفاشو گوش بدین جالبه

این کار مردمیه به بوجه دولت ایران ربط نداره ان شالله قسمتت بشه بری ا بعین متوجه میشی اونجا چطوره ط ...

من اينو ميدونم ك سازمانهاي ايران در سالهاي گذشته خيلي بودجه فرستادن براي اينكار 

منم نميگم مردم اونجا پذيرايي نميكنن گفتم بودجه اي ك ما ميديم در مقايسه با پذيرايي اونا بيشتر هست در نتيجه اوني ك ميگه ميريد اونجا نون و نمكشون ميخوريد برا همه اتفاق نمي افته!

من اينو ميدونم ك سازمانهاي ايران در سالهاي گذشته خيلي بودجه فرستادن براي اينكار  منم نميگم مرد ...

این کسی هم گفته بودجه انچنانی فرستادن مثه شما شنیده

والا ما اونجا بودجه ایی ندیدیم 

چرا یه موکب بود پزشکهای ایرانی بودن که اونها هم خودجوش اومده بودن

هلال احمر هم بود ولی اینا اونقد که شما فک کنی بودجه برنمیداره

بعد به فرض بودجه مصرف بشه ... بده مگه طرف بره زیارت با حداقل هزینه ... یه جایی این بودجه برای مردم خرج شده باشه بد نیس

خیلی شما بی ادب هستی فکر کنم شما خودتون از صدتا عرب زبون نفهم بدترید .اگر میفهمیدید که تو همین ایران ...

حال شما خوبه، گفتم عرب ایرانی که اظهارنظر میکنی؟؟؟؟ این خانم گفتن عرب عراقی،نميدونم چرا بعضی خانمها خودشونو نخود هر آشی میکنن یا واقعا به خودشون شک دارن یا......

و خداوند "سر" را آفرید تا روی گردن باشد نه در زندگی دیگران 😏
خخخخ کار خوبی کردی کلاس گذاشتی  ولی هیچوقت تو غربت عروس نشو  اونم عراااااااق  جو ن ...

حالا شما ها چ جدی گرفتین کدوم پسری الان ب انتخاب پدرش ازدواج میکنه 😁😁😁

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
حالا شما ها چ جدی گرفتین کدوم پسری الان ب انتخاب پدرش ازدواج میکنه 😁😁😁

خیلیا عزیزم 

مخصوصا همون عربا خانواده واس بچه تصمیم میگیره تو خیلی چیزا

خدایا همه چیو سپردم ب خودت 💞