2777
2789
عنوان

بچه ها یه عربه ازم خاستگاری کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3498 بازدید | 148 پست

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا منی که عربم از عراقیا متنفرم ،تا الانم پام رو نزاشتم تو اون مملکت کثیف ،پسر عموم موقع جنگ مامان ...

عزیزم ما داریم در کل بحث عرب عراقه .اصلا به ایرانی کاری نداشتیم .🤔🤔🤔بعدم من عمه های همسر خودمم عرب اهوازه چه ربطی داره . فکر کنم از اول نخوندید کلا چی بوده .طرف عرب بصره بوده اومده خواستگاری بقیه دارن بد میگن .بد گفتن نداره و این حرفایی که شما میزندید در مورد عراقی ها هم والا من تا حالا نشنیدم شاید به خاطر کینه دیرین که تو جنگ بوده دارید .در کل بد گفتن از قومیتی خوب نیست وقتی کشور خودمون سرتا پا مشکله .مشکل همه این بوده . 

خدایا شکرت 
فدات😂💙

من این صفحه هرچی نوشتی رو لایک زدم 😊 صفحه قبلی نرفتم سرعتم کمه برم نمیتونم برگردم مرا عفو نمااااااا

🌷برای ظهور اقا امام زمان صلوات. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌷

یه مشت ذهن متحجر که دلشون رو به نقطه ضعفای بقیه قومیتا خوش کردن ،بابا برید ببینید عربا به کجا رسیدن چیا دارن اونوقت بیاید عرب عرب کنید ،اینم بگم بتون این تقسیم بندیا مال شماست ،تو خون خیلیاتون ریشه دوونده ،اونوریا اصلااا این نگرش های نژادی رو ندارن و اصلا واسشون مهم نیست ،حیف ما عربا که اینجا وسط این همه ادم کوته فکر فاشیست گیر کردیم ،حالا خوبه بقیه قومیتای اینجا و سطح فکراشون و فرهنگشون رو هم دیدیم  

براي اربعين تمام هزينه ها با ايران هست كلي دستگاه دولتي بودجه ميذاره متاسفانه موكب دارند! و ي جور چشم و همچشمي و رقابت

و ريخت و پاش از بودجه ايران هست! در نتيجه نون و نمك عراقي ها شامل همه نميشه خيلي كم هستن افراد عراقي ك توي مسير پذيرايي ميكنن از بودجه خودشون! فكر نكنم قابل مقايسه باشه با بودجه اي ك از ايران خارج ميشه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
اره خیلی خوشن واقعا ،ما واسمون خیلی چیزا جا نیوفتاده. به خدا بلا نسبت شما همه ایناهایی که میرن کربلا ...

دقیقا گفتی من خودم ایرانیم وقتی میرم اربعین کربلا از ایرانی بودنم خجالت میکشم !!!  ایرانیا بعضیاشون ن همشون خیلی بی چشمو رو هستن  این همه مردم عراق تو سرما گرما به زایرا خدمت میکنن حتی خونشونوم در اختیار ایرانیا میذارن بعد ایرانیا ب عربا توهین میکنن  تو دوسال پیش ایرانیه ب عربه ک موکب داشت میگفت خره اب جوش بده چرا نمیفهمه این خره! ای خدا من !!!!ببین ایرانیا چجور رفتارایی دارن 

عزیزم ما داریم در کل بحث عرب عراقه .اصلا به ایرانی کاری نداشتیم .🤔🤔🤔بعدم من عمه های همسر خودمم عر ...

من نخوندم یا شما ،وقتی خیلیا گفتن ما اینجا داریم زندگی میکنیم و اطرافمون عربه و اکثریت چند زنه و برا زناشون عادیه ...و اما در مورد عراقی ما کینه از جنگ داریم درست ،بقیه ندارن ؟؟اتیش میگیرم میبینم الان همه چی بین ایران و عراق گل و بلبله ...پس کجا رفتن اون همه شهید ،اون همه ویرانی ،...الان سیاست عوض شده ؟؟!!

یه مشت ذهن متحجر که دلشون رو به نقطه ضعفای بقیه قومیتا خوش کردن ،بابا برید ببینید عربا به کجا رسیدن ...

عزیزم شما هم اروم باش

نژادپرستی برای جهان سومی هاس ولی باز تو همه جا هیت

من از طرف ایرانی ها ازت معذرت میخوام

هرچند ایرانی نیستم مامانم اینا  برای باکو بودن 😃😃😃 

براي اربعين تمام هزينه ها با ايران هست كلي دستگاه دولتي بودجه ميذاره متاسفانه موكب دارند! و ي جور چش ...

وای خدا من ایرانی موکب داره؟؟ من  چندین ساله میرن کربلا اربعین از نجف تا کربلا شاید شاید بیشتر از 2 تا موکب ایرانی ک یکیشون فقط نون خالی میده هرسال ندیدیم !!!زشته بخدا 

براي اربعين تمام هزينه ها با ايران هست كلي دستگاه دولتي بودجه ميذاره متاسفانه موكب دارند! و ي جور چش ...

ایرانیا چرا از همین بودجه ها تو مملکت خودمون نمیزارن اونوقت ؟؟؟؟امام رضا هم امامه بخدا ،ایشونم شهید شدن !!!!

ایرانیا چرا از همین بودجه ها تو مملکت خودمون نمیزارن اونوقت ؟؟؟؟امام رضا هم امامه بخدا ،ایشونم شهید ...

کدوم ابرانی کار عربا رو میکنه خونه در اختیار زایرا بذاره غذای مفتی بده!!!!ی لیوان ابم دست زایرا عرب ک برا امام رضا میان نمیدن ایرانیا چه برسه ب خونه غذا بیاین یکم واقع بین باشیم

نه عزیزم ممکنه اینا از بالاسریا بوجه بگیرن ولی اون سو خبری نیست همه موکبها عراقی اند 

چرا یه موکب بود تو نجف برای ایرانیا ..غذا گرفتم به همون کربلا که رفتم بو میداد نخوردم

2810