2777
2789
عنوان

بچه ها یه عربه ازم خاستگاری کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3498 بازدید | 148 پست
من نون و نمک کسی رو نخوردم  انقدی که خیر من رسیده به کسی، خیر کسی به من نرسیده  چیزی که ...

حرف شما و مسخره کردن شما زشته .کار اونا عادیه .میتونن میرن زنشون رو میگیرن .به جفتشون هم میرسن 

خدایا شکرت 
بیخیال عزیزم تاوقتی یک زن میاد ازچندزنه بودن یک مرددفاع میکنه ومیگه میتونه وازپسشون برمیادپس مهم نیس ...

بیکاری زده به سرم انگار نه 😐

همه راضین 

گور بابای ناراضی 😂

به بعضیام باس گفت : خز شدی.... از بس همه داشتنت😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اونایه دولت دزدی ندارن ولی اینجا وضیعتشون خیلی بده فقرزیاده زنم ارزش چندانی نداره براشون  ی ...

اینجا به زن خیلی ارزش میزارن ؟؟؟؟

🌷برای ظهور اقا امام زمان صلوات. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌷
دوستم من اطرافم زیاد دیدم نه در حد عربستان ولی تو عراق هم این قضیه هست و چون از قدیم بوده الان براشو ...

والا منی که عربم از عراقیا متنفرم ،تا الانم پام رو نزاشتم تو اون مملکت کثیف ،پسر عموم موقع جنگ مامان باباش اسیر اونجا به دنیا میاد و چند سالی میمونن تا بتونن بیان ،ایران که اومدن بزرگ شد میرفت خاستگاری همه میگفتن اه اه اه اب عراقیا رو خورده ،اینکه چیزی تو عراق رواست ربطش به اینوریا چیه ،در ضمن پسرای عرب بزور تن به همون ازدواج اول میدن ،خیلیا هم مجرد موندن مثل بقیه قومیتا ،حالا اینکه دوستان متحد القول میگن اینجا چند زن داشتن رسمه و عادی،معلومه که شاخای ادم درمیاد ،اگه هم هست امارش از صیغه مردای متاهل فارس خیلی  کمتره  ،من که تو نسلای جدید اصلاااااا ندیدم ولی قدیما از یک در هزارم کمتربود ،اسرار دارید بگید عرفه مشکلی نیست ،من خودم زن سومم

اینجا به زن خیلی ارزش میزارن ؟؟؟؟

صلوات بفرستید بابا 

مگه مسابقاته که مقایسه می کنید 

اینجا صیغه و خیانت میکنن مخفیانه، اونجا زن شرعی چنتا میگیرن 

جفتش هم کار غلطیه 

اما آخرش مرد سالم هم هست 

غیر اینه؟ 

منطقی نیست؟ 

پس بیخیال 

اره خیلی خوشن واقعا ،ما واسمون خیلی چیزا جا نیوفتاده. به خدا بلا نسبت شما همه ایناهایی که میرن کربلا ...

هر کی گفته کثیفن غلط کرده...

والا عرب میرفت دستشویی بعدش میرفتی همه جا تمیز بود

ایرانی از توالت می اومد بیرون اب نمیریخت

به خدا دوست ندارم از مسافر چه عرب چه ایرانی بد بگم ولی خودمون رو خیلی دست بالا نگیریم هیچی نیستیم 

والا منی که عربم از عراقیا متنفرم ،تا الانم پام رو نزاشتم تو اون مملکت کثیف ،پسر عموم موقع جنگ مامان ...

ولی من عراقیا رو دوست دارم

مردم خیلی خوبی اند 

عراقی اینجا هستی ای لاو ویو 😁😁😁😁

دقیقانون ونمکی بهمون نرسیده من همیشه میگم پس میگفتن خیلی خونگرمن کوووووو اصلا مهمونوازی ندیدیم چه بر ...

دیگه با این گرونی کسی مهمون نواز هم بوده باشه، دیگه نیست 😂😂😂

چقدر ما ايراني ها با هم بد جنس هستيم

انگار درست ميگن اوناي ك ميرن خارج ميگن ترجيح ميديم ايراني ميبينيم بهش كاري نداشته باشيم!

در حالي ك قاعده اينه تو غربت دلت بخاد با هموطنت باشي !

ما يك بخشي از كشورمون مردم عرب هستن ك چ بخايم نخايم فرهنگ و اشتراكاتي با عربهاي عراق و ... دارند! مرز مشترك داريم ك در طي سالهاي طول تاريخ ممكنه اين مرزها جابجا شده باشه! و همون بخشهايي از عراق متعلق ب ايران و برعكس بوده!

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
دقیقانون ونمکی بهمون نرسیده من همیشه میگم پس میگفتن خیلی خونگرمن کوووووو اصلا مهمونوازی ندیدیم چه بر ...

پس این همه ایرانی از عاشورا تا چهلم به بهونه امام حسین (البته نه همه)میرن اونجا دنبال مسافرت مجانی و خورد و خوراک مجانین از یه کره دیگه اومدن ،همین عراقیا توبه نمیکنن و اینجا فنجون چای رو با قیمت گزاف تو مشهد میخورن بماند بقیه شهرا

فقط اومدم بگم که منم مهندسم😎😎

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
از جونت باید سیر باشی زن عرب شی  فقط برا شهوتشون زن میگیرن  همینجوری هم نمیخابه که  ...

ای بابا چه حرفایی میزنید یجوری حرف میزنید ک انگار تجربه کردین  البته شوخی کردم گلم ناراحت نشی  

2810