2777
2789
عنوان

بچه ها یه عربه ازم خاستگاری کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3498 بازدید | 148 پست
عربی؟؟ازوضیعت زناشون خبرداری بدبختا امکان نینی سایت اومدنم ندارن  همه جاخوب وبد داره درست ولی ...

اونها فرهنگشون چند زنه بودن و زنهاشونم خیلی براشون عادیه این قضیه ، 

خدایا شکرت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگید چند همسری نیست و دروغ میگن بقیه  ولی خب از دفاع کردن از این عقیده مشخصه که وجود داره 😐

باشه اقا هست ،زندگی همه شما فارسا خوبه ،همه عربا بد ،نمیدونم چرا موقع عربا که میشه چشاتون کور میشه ،گوشا کر ،حالا نمیدونم شما چه اسراری داری همه رو قانع کنی همچین مسئله ای هست ،اقا خودم که عربم دارم میگم هست ،الان مشکلات زندگی شماها حل شد ؟همه خوشبختین ؟خدارو شکر 

اونها فرهنگشون اینه چند همسری اونجا نمیبینی پسری چندتا دوس دختر داشته باشه چن  نفر رو افسرده ک ...

دقیقا همینه .من نمیدونم دوستمون کجا هستند که اینجوری میگن .ولی زن های عرب اصلا از هوو داشتن ناراحت نیستن واصلا به معنای هوو ما ایرانیا نمیدونن .عین خواهرن . عادیه براشون . و مرد هم به جفتشون میرسه .واسه هیچکدوم کم نمیزاره .بله شاید یه سری از مرداشون همونجوری که دوستمون میگن که اینم تو هر قشری تو هر فرهنگی یه همچین ادمهایی هست که خارج از عرف زندگی میکنند .که ربطی به عرب و غیر عرب نداره

خدایا شکرت 

دعوا نکنیم

عرب و عجم نداره .... ادم بودن مهمه

احترام گذاشتن به فرهنگها یعنی بالغ شدن 

من شخصا دوس ندارم شوهرم بره هوو بیاره ولی این حق رو هم نمیدم به خودم ... که بگم فلان فرهنگ مسخره است

امار زنهای خیابونی اونجا چقده اینجا چقده 

امار طلاق چی 

امار اعتیاد چی 

پس یاد بگیریم یه سوزن به خودمون بزنیم یه جوالدوز به عربا

🌷برای ظهور اقا امام زمان صلوات. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌷
باشه اقا هست ،زندگی همه شما فارسا خوبه ،همه عربا بد ،نمیدونم چرا موقع عربا که میشه چشاتون کور میشه ، ...

به من ربطی نداره 

برامم مهم نیست 

صرفا توی ی شهر زندگی می‌کنیم دیدم 

به بعضیام باس گفت : خز شدی.... از بس همه داشتنت😏
شما کجایی؟؟ والا عربم ،زندگیم و زندگی تمام اطرافیانم خدا رو هزار مرتبه شکر، نه مشکل خیانت داره نه بچ ...

اینم بگم وبرم درسته همه جاخوب وبد داره همه جای دنیا مردا وزنایی وجوددارن باوجودمتاهل بودن خیانت میکنن اوناکثیف ترین ادمان

مااینجا نگفتیم کی به کی برتری داره گفتیم چندزنی بودن ودوزنی بودن غلطه ازنظرمن توهین به شخصیت ومقام یک زنه مگه زن وسیله اس واسه رفع نیاز که یه مردتاازش سیرمیشه یکی دیگه راجایگزینش کنه

ماهم اینجااین مورد چندزنی رازیاددیدیم وگفتیم نه دعواس ونه بحثی

حقم نداریم ازهیچ مردی دفاع کنیم چون مرداازپس خودشون برمیان این زنان که نیاز به دفاع دارن

دقیقا همینه .من نمیدونم دوستمون کجا هستند که اینجوری میگن .ولی زن های عرب اصلا از هوو داشتن ناراحت ن ...

ببخشیدا ولی من که اینجا زندگی میکنم هم حرف شما رو زدم 

میگم براشون عادیه 

برای ی نفر دیگه با ی فرهنگ دیگه عادی نیست 

قرار نیست که همدیگرو متقاعد کنیم 

فرهنگ ها متفاوته 

فرهنگ کیا ؟؟؟این حرفا رو از کجا در میارید ؟زناشون براشون عادیه ؟؟؟؟اره مثل صیغه و خیانت که واسه شماه ...

دوستم من اطرافم زیاد دیدم نه در حد عربستان ولی تو عراق هم این قضیه هست و چون از قدیم بوده الان براشون عادی تر شده این قضیه و مطمین باش که اینجا هم چند سال آینده این قضیه برای کشور ماهم عادی تر میشه .

خدایا شکرت 
ببخشیدا ولی من که اینجا زندگی میکنم هم حرف شما رو زدم  میگم براشون عادیه  برای ی نفر دیگ ...

بیخیال عزیزم تاوقتی یک زن میاد ازچندزنه بودن یک مرددفاع میکنه ومیگه میتونه وازپسشون برمیادپس مهم نیست حرفی نزنیم سنگین تریم

گوربابای هرچی مرد دوزنی ومردخیانتکاره اوناعشق وحالشونا میکنن ماهابایدبحث کنیم 

ببخشیدا ولی من که اینجا زندگی میکنم هم حرف شما رو زدم  میگم براشون عادیه  برای ی نفر دیگ ...

خب پس قرار نیست ،یه قومی رو به سخره بگیریم که فلانن . من جای شما بودم ،حداقل چون نون و نمک اون ادما رو میخوردم اینجوری نمیگفتم 

خدایا شکرت 
خب پس قرار نیست ،یه قومی رو به سخره بگیریم که فلانن . من جای شما بودم ،حداقل چون نون و نمک اون ادما ...

من نون و نمک کسی رو نخوردم 

انقدی که خیر من رسیده به کسی، خیر کسی به من نرسیده 

چیزی که دیدم رو میگم 

اگر چیزی که دیدم بنظرتون مسخرگیه، پس انجامش ندن 

نه اینطور نیست من اربعین رفتم تو خونه هاشونم بودیم وضعیت لباس و طلا و .... از قشر متوسط ما بهتره ...

اره خیلی خوشن واقعا ،ما واسمون خیلی چیزا جا نیوفتاده. به خدا بلا نسبت شما همه ایناهایی که میرن کربلا واسه اربعین فقط میان میگن کثیفن و فلان خب لامصب چند روز شکمتون رو همونا سیر میکنن .بعد پات که میرسه تو کشورت میشینی ازشون بد میگی .تا به کی اخه این رفتارا

خدایا شکرت 
من نون و نمک کسی رو نخوردم  انقدی که خیر من رسیده به کسی، خیر کسی به من نرسیده  چیزی که ...

دقیقانون ونمکی بهمون نرسیده من همیشه میگم پس میگفتن خیلی خونگرمن کوووووو اصلا مهمونوازی ندیدیم چه برسه نون ونمک😊

2810