2777
2789
عنوان

بچه ها یه عربه ازم خاستگاری کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4296 بازدید | 202 پست
وای حالا من غیرتی شده بودم هی میگفتم لاااا  این بچست طفل  لااا  بیا بروتا نفلت نکر ...

خخخخ،بیچاره ها فکر میکنن فرهنگ ما با اونها یکیه البته دختراشون هم هیکلی و درشت هستن اصلا قابل قیاس با دخترای ده دوازده ساله ما نیستن

واقعا هم خنده داشت اخه اون که نمیتونست کاری کنه ولی اخلاقشون خیلی بده هر جا برن در حال خواستگاری کردن هستن مهم نیست نژاد و ملیت کجا باشه

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگفتی من و بگیر نعم..این بچست لا! النکبت تا من هستم این چرا😂😂😂

😂😂😂😂😂😂فقط النکبتت

من ریخته ام در رگ تو شیره جان* هی غلت بزن در منو دل رابتکان* این هم نفسی چه حس و حالی دارد* در پیکر من دو قلب دارد ضربان*🤰❤️💋👨‍👩‍👦                                            دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
خخخخ،بیچاره ها فکر میکنن فرهنگ ما با اونها یکیه البته دختراشون هم هیکلی و درشت هستن اصلا قابل قیاس ب ...

وای اصلا اگه بدونی هرکیو میبینن خواستگاری میکنن

حالا الان متاهلم مامانم اینا رفته بودن کربلا من نتونستم برم بهشون گفتم مراقب این بچه باشین کسی بخواد خواستگاری کنه من میدونمو شما 

😂

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

یه همسایه عرب داشتیم ازعراق اومده بودن ما مرز نشین بودیم یه دختر داشتن بلقیس اصلا زبونش نمیفهمیدیم ولی دوسش داشتیم ولی به شدت کثیف بود خونه زندگیشون اصلا تمیز نمیکردن ولی به خوردنشون خوب میرسیدن هی دهنشون باز بود 

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه
مشخصه کاملا! اول متنو کامل بخون متوجه بشو استارتر چی گفته بعدا بیا قضاوت کن😊

متنوهمه خوندن مشکلی نداشتن توفقط بااستارترو من درگیری

عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐
یه همسایه عرب داشتیم ازعراق اومده بودم ما مرز نشین بودیم یه دختر داشتن بلقیس اصلا زبونش نمیفهمیدیم و ...

اره عربا خیلی خونه زندگیشون کثیفه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

عزیزم منظورش این بود بجای تجربی گفته پزشکی البت بیشترم جنبه فان داشت جملش😄😊

من ریخته ام در رگ تو شیره جان* هی غلت بزن در منو دل رابتکان* این هم نفسی چه حس و حالی دارد* در پیکر من دو قلب دارد ضربان*🤰❤️💋👨‍👩‍👦                                            دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

من اصلا کاریت ندارم!

خودت اومدی فاز برداشتی😕

شاید برا اینکه بفهمی لازم باشع ی دفعه دیگه متن استارترو بخونی

عزیزم منظورش این بود بجای تجربی گفته پزشکی البت بیشترم جنبه فان داشت جملش😄😊

خب میتونس بگه منظورش چیه بجا اینک بگ باش توخوبی دنبال دعواس

عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐
مشخصه کاملا! اول متنو کامل بخون متوجه بشو استارتر چی گفته بعدا بیا قضاوت کن😊

میتونستی قشنگ توضیح بدی منطورت از دوروع اون رشته پزشکیه این جمله باشه تو خوبی ینی چی هر کی هر جا میرسه میگه😒

2810