2777
2789
عنوان

بچه ها یه عربه ازم خاستگاری کرد

4296 بازدید | 202 پست

بچه ها چن روز پیش مشهد بودیم منتظر بودم نت بگیرم بیام اینو بگم😂😂

نشسته بودیم با مامان و بابام 

بعد یه خانواده عربم پشتمون نشسته بودن مامانم با خانومه شروع کرد حرف زدن یچیزایی میفهمیدن از هم بزور 

بعد کم کم شوهرشو دختر بزرگشونم اومدن اشنا شدن باهامون شوهرش خیلی قشنگ اینگیلیسی حرف میزد فک کنم یه کاره ای بود

منم یه ذره بلد بودم اینگیلسی یه چیرایی از حرفاشون میفهمیدم بعد یه نرم افزارم تو گوشیشون داشتن حرفای مارو برا اونا ترجمه میکرد همچنین حرفای اونارو برا ما

کلی حرف زدیمو که چن تا بچه این و از این خرفا

بعد اقاعه یعنی همونه شوهره ازم پرسید چن سالته و مجردی؟ گفتم اره گف تو باید بیای عروسم بشی من یه پسر دارم ۲۳ سالشه مهندسه و فلان 

یعنی گیری داده بودنا😂😂😂

ولی اینقد با شخصیت بودن بابام هیچی نگف بهشون فقط میخندید 

شاید اگه جور دیگه میگفتن یا یدفعه میومدن میگفتن بابام خون بپا میکرد

مثلا مرده قشنگ بهم میگف زهرااااااااع( با لهجه عربی) من میگفتم بله؟ میگف نظرت چیه؟ فکراتو بکن جواب بده😂😂😂

اینقد خندیدیم 

اخر بزور شماره بابامو گرفتن گفتن ایندفعه اومدیم ایران میایم خونتون 

گیر داده بودن اربعین بیاین بصره ما موکب داریم همه چی رایگانه و فلانه😂😂

دخترش ازم پرسید درس میخونی بعد منم پشت کنکورم رشتم تجربیه اومدم بنویسم رشتم تجربیه کرمم گرف نوشتم رشتم پزشکیه( توگوشیش مینوشتم نرم افزار ترجمه میکرد)

بعد ک نوشتم پزشکیه رشتم یه دفعه دهنشون باز موند یه ذوقی میکردن که نگو😂😂😂

خیلی باحال بودن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای ماهم یبار مشهد بودیم من اون موقع بیست سالم بود مجرد بودم زنه عربه از من خواستگاری نکرد از خواهر یازده سالم خواستگاری کرد میخواستیم بکشیمشا زنیکه بچه باز😐

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

شما که بیشتر ذوق کردی عزیزم😁😁😁

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

عروس چقد قشنگه ایشالله مبارکش باد💃💃💃

ای ایران ای مرز پر گهر                  ای خاکت سر چشمه ی هنر   دور از تو اندیشه ی بدان               پاینده مانی تو جاودان                                                                                                                               #پاینده_ایران👑💙👑                                   
2810