2777
2789
نکن دوستم من 6ماه ازدواج کردم ب خیالم تا دو سال بچه نمیخواستم همه بهم میگفتن قرص و ...اینا نازایی ...

باورت میشه متنتو خوندم باز استرس گرفتم انقدر که وحشت دارم از حاملگی دوباره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم.اشکال نداره.منم شوهرم زیاد خوشش نمیومد ولی به رو نمیاورد،خودم که متوجه شدم ازش خواستم دیگه نذا ...

تنها راهش همون دستگاه هست که اونم میگن زمان پریود ی خون ریزیت شدید میشه 

تنها راهش همون دستگاه هست که اونم میگن زمان پریود ی خون ریزیت شدید میشه 

کپسول بکار،تا 3سال جلوگیری میکنه درصد خطاش هم 1 درصده.

آمپول هم میتونی بزنی.جلوگیری 3ماهه که میشه4بار درسال.منتها شنیدم کمی گرونه

کاندوم زنانه هم میتونی استفاده کنی.البته اگر شوهرت مشکلی نداشته باشه

شنیدم یه سری چسبا هم هستن واسه جلوگیری که مثل قرصا عمل میکنن

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
خب باید بهدخاطره زنشون قبول کنن دیکه چرا من باید خودمو تو دردسر بندازم زایمان خودش کم دردی نبود

عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم،من شوهرم بخاطر من از اول ازدواج ماهی دوباره رابطه داشتیم چون خونریزی و زخم میشدم،بعضی مردا برا زنشون همه کار میکنن،بعضیاهم اولویت اولشون لذتشونه

دنیام دخترم
عزیزم واقعا نمیدونم چی بگم،من شوهرم بخاطر من از اول ازدواج ماهی دوباره رابطه داشتیم چون خونریزی و زخ ...

حالا شوهرم اصلا گرم نیست ما هم شده ماهی یکبار رابطه داشتیم یعنی س ک س براش تو اولیت نیست خدایی ولی کاندوم هم قبول نمبکته

کپسول کاستن چه جوریه 

شنیدم یه چیز کوچولو هست که زیر پوست بازو میکارن.

میتونی سرچ کنی یا با یه دکتر صحبت کنی عزیز

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
حالا شوهرم اصلا گرم نیست ما هم شده ماهی یکبار رابطه داشتیم یعنی س ک س براش تو اولیت نیست خدایی ولی ک ...

خب ماهی یه بار دیگه طبیعی جلوگیری کن،سعی کن نزدیک تخمک گذاری س ک س نداشته باشید،حله

دنیام دخترم