2777
2789
عنوان

بدبخت شدم تروخدا بيايد

615 بازدید | 42 پست

ب جاي ا د ب دختر ٤ماهم

استامينوفن دادم

ي ميلي كامل 

جيكارش كنمممم

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين(ع)❤️❤️نيلسا❤️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببردکترحتا

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

نترس منم یبارهمین کاروکردم دکتربهم گفت بهش شیرومایعات بده طوری نمیشه

زمانی که صدای انقلاب فرانسه بلندشدماری آنتوانت پرسیدمردم چه میخواهند؟گفتند گرسنه اندونان میخواهند..اوکه ازجامعه خبرنداشت گفت اکنون که نان ندارندچراشیرینی نمیخورند...این است حکایت روزگارما.....

چندکیلویه؟

زمانی که صدای انقلاب فرانسه بلندشدماری آنتوانت پرسیدمردم چه میخواهند؟گفتند گرسنه اندونان میخواهند..اوکه ازجامعه خبرنداشت گفت اکنون که نان ندارندچراشیرینی نمیخورند...این است حکایت روزگارما.....

اونایی که نمیدونین چراالکی نگرانش میکنین یمقدارخواب آلوده مبشه اثرجذب استامینوفن حدود۴ساعته.یک میل میشه حدود۱۵تاقطره وزنش چقدره

استارترچراجواب نمیدی

2810