سلام به همه ی مامانای خوب، اول خودم شروع میکنم من پسرم مال 7 آذر ، وزن تولد 2900 و وزن 13 ماهگیش 11 ، و قد 83 ، راه میره، با اسبا بازیهای بازی میکنه، یاد گرفته از حلقه هوش استفاده کنه، به ترتیب نمیچینه و لی خوب یاد گرفته تو حلقه بزاره، تا میگم لی لی حوضک دستاشو میزاره تو کف دست دیگش، خیلی بد غذا شده، عاشق بی بی انشتین،
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهترین بازی با بچه کتاب، براش کتاب داستان بگیر وشکلها رو بهش نشون بده ، من براش کتا گرفتم بمیگم این گزبه است ، این آقا ، این خانم، همه چیز و میگم بعد شعر واسش میخونم، حالا یاد گرفته خودش ورق بزنه و هر شکلو نشون بده ، حالام وقتی انگشت رو شکلها میزاره یه چیزی هم میگه فکر کنم میخواد نامشو ببره، در کل خوبه،
خوبی الهام جون، اشکال نداره ولی هروقت تونستی بیا ، بچه ها واقعا وقت واسه آدم نمیزارن که بشینیم پشت اینترنت، اگه هم وقت داشته باشیم پدراشون نمیزارن ، در کل ما متعلق به پدر و بچه هستیم ، هر وفت تو نستی بیا و نظر بده