2777
2789
عنوان

خیلی میترسم اینا از علائم زایمان زودرسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 40 پست
دل دردی ک زیر دل باشه مشکلی نداره اما دل دردی ک از سر دل شروع میشه و تو کل شکمت میپیچه خطر زایمان دا ...

منو شما تقریبا ۱زمانیم

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی درد دارم با این قرض ها باید قائدتا خوب بشم مگه نه؟

ببین مصرف قرص منیزیم باعث ریلکس شدن رحم میشه با دکترت مشورت کن لازم دونست بهت بده سرخود نخوریا 

کلا برو خوراکی هایی که منیزیم داره حداقل بخور 

تخم کدو بادوم قهوه ای درختی ها اینها منبعشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من انقدر درد کشیدم که نمیدونم شدید چیه بخدا الان فقط میدونم با این قرص هایی که خوردم باید خوب میشدم ...

مگه قرص مسکنه ک خوب شی

ایزوپرن ک مفمولا برای انقباضه

ربطی نداره استرس نده ب خودت هیچی نیست حساس شدی وگرنه میدونستی شدیه یا نه

دل دردی ک زیر دل باشه مشکلی نداره اما دل دردی ک از سر دل شروع میشه و تو کل شکمت میپیچه خطر زایمان دا ...

کلا دلدرد دارم دور نافهم و نافم و زیر دلم

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
اصلا سنگین نیستم کلا یک کیلو اضافه کردم ولی جفتم پایین بود از اول

ببین بچت داره رشد می کنه کمر درد ک نیست از علایم زایمان

معده درد و پادردم ک نیست

شاید کلسیمت کمه