2777
2789
عنوان

رعایت نکردن حال زن در بارداری و شوهر بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 19 پست
ببین به نظر من و با تجربه ای که دارم آدم های اطراف رو دایورت کن و فقط بچسب به شوهرت بذار هرچی میگه ب ...

دایورت منظورت چیه....بچسبم به شوهرم که بخاطر اینا سرم دااااد میزنه پس ی زن چطور با مردش درد و دل کنه هان مگه میشه ادم ناراحتیشو نگه میگه تو دیوونم کردی از بس گفتی مامانت اینو گفته بابات اینو گفته ضر میزنه خودش بدتره

دایورت منظورت چیه....بچسبم به شوهرم که بخاطر اینا سرم دااااد میزنه پس ی زن چطور با مردش درد و دل کنه ...

یعنی بزار هرچی میگن بگن بریزشون اون ور انگار نه انگار شنیدی..‌ همه مردها همینن این و باید بپذیری که شاید تو دلش بهت حق بده ولی نمیتونه کاری کنه... اونا هم خانواده اش هستن... چند ساله ازدواج کردی؟

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی بزار هرچی میگن بگن بریزشون اون ور انگار نه انگار شنیدی..‌ همه مردها همینن این و باید بپذیری که ...

پنج ساله ازدواج کرذم از اول همین بود نمیشه حرف زد بهش میدونم تو دلش حق میده ولی داد و بیداد میکنه سرم شعور نداره 

یعنی بزار هرچی میگن بگن بریزشون اون ور انگار نه انگار شنیدی..‌ همه مردها همینن این و باید بپذیری که ...

بره بمیره بیشعور حالا عموش براش شد زن و زندگی که وایمیسه دفاع و من و بچه رو داغون میکنه این لیاقت بچه نداره خاک برسر یسال انتظار و دارو حالا خدا داده قدر نمیدونه

عزیزم انقد حرص نخور واسه بچت خییلی ضرر داره

شاید شما یکم زیاد از خانوادش ایراد گرفتی و هی پیشش گله کردی و اون الان حساس شده تا یه چیزی میگی گارد میگیره

بهتره یه مدت هرچیزی از اطرافیان دیدی خودت حلش کنی و به شوهرت نگی

ارامش زندگیت از هرچیزی مهمتره خصوصا الان که یه فرشته تو دلته

بنظر خودت یه حرف عموی شوهر ارزش ایینهمه اعصابخوردی رو داشت؟