2777
2789

دلم خونه سر ی قضیه که مربوط به فامیلش میشد من فقط ی جمله گفتم که بگو فللنی با من اینجور رفتار نکنه و.طعنه نزنه اقا وایساد به دفاع که تو بد بینی و من فهمیدم چیزی نشده بود و تو حرف درمیاری و تو قط رابطه میکنی و وایساد مثل روانی ها داد و بیداد کردن و خودش و زدن.من با این روانی چکار کنم چطور تنبیهش کنم. گفتم اشغال اگه بچم طوریش بشه داد میزنه جهنم بذار سقط بشه بچه ها من چطور انتقام امروزو بگیرم دارم عذاب میکشم. عصبیه روانیه منطق نداره بیشعوره. بیچاره من بیچاره بچم .این اشغالی چطور میخواد پدری کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکم الکی میگفتی حالم بده دردم‌گرفت و .....مثل چی میترسید.یاده شوهر خودم‌و اولین بارداری افتادم‌که اصلن مراعات نمیکرد تو مکه اینقدر اذیتم‌ کرد که وقتی برگشتیم بجه ام سقط شد.😔😔😔.دیگه برای بعدیا ادم‌شده بود

موضوع چی بوده؟

خبرش ی عمو داره هی میاد خونشون فتنه میکنه هی بشوخی بمن میگه چرا کار نمیکنی...منکه میفهمم میخواد اینارو تحریک کنه...همیشه کارشه فتنه کرذن همه هم میدونن. ولی این اشغالی میگه تو بدبینی اون با همه همینه

عزیزم الان عصبی هستی خونسردیتو حفظ کن به بابای بچتم درست نیست بگی آشغال😖من جای شما باشم باهاش سرسنگین میشم به خودم وبچم میرررسم حسابی از دست هرکسی هم که دلخور باشم هرجوری که دلم بخاد باهاش رفتار میکنم تا رفتارشو باهام تغیییر بده به شوهرمم چوقولی نمیکردم ...تا بدونه به طرفداریش احتیاجی ندارم متاسفانه ما تو بارداری هورمونامون میریزه بهم نگوو شوهرامون بدتر از ما هستن😑

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
عزیزم الان عصبی هستی خونسردیتو حفظ کن به بابای بچتم درست نیست بگی آشغال😖من جای شما باشم باهاش سرسنگ ...

باشه هر چی باشیم انقدررر شعور نداشت که من حاملم دو ماهمه رعایت منو بکنه ی جمله بگه اروم بشم مثل روانیا داد میزنه چشاشو مثل جن درشت میکنه و خودشو میزنه. منم گفتم بی لیاقت من نمیخوام ی بچه عصبی مثل تو داشته باشم روانی تر شد خودشم پشیمون میشه ها حالا دو شب دیگه میادممنت کشی ولی بره گمشه 

یکم الکی میگفتی حالم بده دردم‌گرفت و .....مثل چی میترسید.یاده شوهر خودم‌و اولین بارداری افتادم‌که اص ...

وای خدا...گفتم دلم درد گرفت انگار نه انگار حالا ی ساعت دیگه میخوام بگم لک بینی پیدا کردم و عصر برم الکی دکتر. بنظرت بگم لکه بینی تا بترسه؟

عزیزم الان عصبی هستی خونسردیتو حفظ کن به بابای بچتم درست نیست بگی آشغال😖من جای شما باشم باهاش سرسنگ ...

اخه این عموی اشغالیش قصدش فتنس...قبلا پارسال انقدر هی اومد نشست خونشون و فتنه کرد و تو گوش اینا کرد که هفته بعدش دیگه میخواست کلفت ننه اقاشم بشم. نمدونم میفهمی چی میگم یا نه. هی میاد میشینه دلسوزی میکنه اینام نمیفهمن که داره چه میکنه

خبرش ی عمو داره هی میاد خونشون فتنه میکنه هی بشوخی بمن میگه چرا کار نمیکنی...منکه میفهمم میخواد اینا ...

ببین به نظر من و با تجربه ای که دارم آدم های اطراف رو دایورت کن و فقط بچسب به شوهرت بذار هرچی میگه بگه اهمیت نده همسرت هم نمیتونه کاری کنه...

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟