2777
2789
عنوان

خون در مدفوع نوزاد 2 ماهه راهنمایی کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 31321 بازدید | 17 پست
دختر من هم وقتی دو سه ماهه بود این مشکل براش پیش اومد بردمش دکتر گفت چیزی نیست بعد از چند روز فهمیدم کار مادر بزرگم بوده که هندوانه گذاشته دهن بچه سه ماهه ودر واقع اون چیزی که من دیدم هندوانه بوده هههه
بزرگترین نیرنگ دنیا ان است که اختیار زندگی از دستمان خارج شده واز ان پس سرنوشت حاکم بر زندگی شود
اگه خون به صورت رگه رگه است به احتمال خیلی زیاد به پروتئین گاوی حساسیت داره مثل دختر من . باید مادرش اگه بهش شیر می ده تمام چیزهایی رو که از شیر گاو در اون استفاده شده رو کنار بگذاره . شیر و ماست و خامه و پنیر و شکلات و بیسکوییت و شیرین و کره و خلاصه هر چی بخواد بخوره باید خیلی دقت کنه که چی توش داره . خیلی سخته اما چاره ای نیست . البته بهتره با یک دکتر خوب مشورت کنید و زیر نظر اون باشه . در هر حال اصلا فکر نمی کنم به بستری احتیاج باشه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بار اول که خون دیدم چون کم بود اهمیت ندادم ولی بار دوم بعد از 10 روز و تولد 4 ماهگیش بود که بیشترم بود، دکترا یکیشون گفت حساسیت به مواد غذایی مادره و یکی دیگه گفت عفونته، ولی من داروی هیچ کدوم رو به بچه ندادم، رژیم غذاییم رو هم عوض نکردم فقط قطره A-D ایرانی میدادم که قطعش کردم، دیگه خون ندیدم