2777
2789
عنوان

چکارکنیم حالمون بهتر شه

| مشاهده متن کامل بحث + 147185 بازدید | 8300 پست

من که چند روزه احساس میکنم افسردگی گرفتم

باور کنید خیلی منزوی شدم البته نسبت به قبل ...... اخه من خیلی شیطنت میکنم چی کار کنم حالم بهتر بشههههههههههههههههههههه اهای دوستان
تا شیعه به خود نیاید،
معشوق کجا آید …

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من 23 سالمه .عکاسی می کردم .بعدازاینکه فهمیدم باردارم همه کار هارو بوسیدم گذاشتم کنار .من قم زندگی میکنم والان در حال حاضر خانه دار هستم . نمی دونم شاید پارسا جان بزرگتر بشه برگردم سر کارم شایدم نه.
تا شیعه به خود نیاید،
معشوق کجا آید …
نی نی جون می اسمش محمد پارسا هستش
الان دقیقا 6ماه و 4روزش هستش .
مثل خودم وروووووجکه هههههههههههههههههه
قربونش برم از الان یاد گرفته روزا کلی بهش سواری میدم (همون اسب سواری بازی )
تا شیعه به خود نیاید،
معشوق کجا آید …
ماما پارسا سعی کن حد اقل روزی یک ساعت کلا خودت تنها باشی و بدون نگرانی بچه به کارهایی که دوست داری مشغول شی
اموزش زبان انگلیسی.اگر دوشاگرد معرفی کنید خودتان رایگان اموزش میبینید!!!!!l.bakhtiari@icloud.com
شاید .......شایدم حساسیت زیاد خودم وهمسرم رو تربیت فرزندمونه آخه اصلا دوست ندارم بچه مو به کسی بسپارم که ازش نگه داری کنه .همین دوساعتی که شبا شیفت دارم برام شده درد سر
تا شیعه به خود نیاید،
معشوق کجا آید …
پس هنوز خیلی شیطون نشده دختر من تا دوسالگی راحت توی کالسکه مینشست راحت همه جا میرفتیم
اموزش زبان انگلیسی.اگر دوشاگرد معرفی کنید خودتان رایگان اموزش میبینید!!!!!l.bakhtiari@icloud.com
راست میگی باید این کار رو بکنم ....

ولی من خیلی حساسم تا وقتی بچه ام بیداره همش پیشش میشینم

اصلا تنهاش نمیذارم ........
معذرت میخوام ولی کارهای شخصی مثل wcهم میمونه وقتی همسرم از سر کار بیاد خونه .......
تا شیعه به خود نیاید،
معشوق کجا آید …
ههههههههههههههههههههی دست رو دلم نذار پاکی جون
شوهرم اصلا حوصله شو نداره مخصوصا وقتی بیداره ....
البته چون از سرکار میاد وخسته است .حق داره

اوهههههههه پاکدل جان تاحالا 4تا جغجغه شکونده .خدا آخرشو ختم به خیر کنه
تا شیعه به خود نیاید،
معشوق کجا آید …
اگه صبحها خودت راحت بیدار میشی و نی نی میخابه صبحها بسپار به شوشو،بهش نگو که قبول میکنه یا نه بزاربرو پیاده روی. من اینکارو کردم تو صحبت قبول نمیکرد ولی گزاشتم و گفتم هر وقت بیدارمیشه زود بزنگ برمیگردم اونم قبول میکرد
دختر من با سی دی های بی بی انیشتن هم تا دو سالگی خیلی سرگرم میشد تا وقتی که چها ر دستو پا نمیرفت از سقف براش بادکنکهای رنگی اویزون میکردم تا ساعتها سرگرم بود
2810