2777
2789
عنوان

خانومایی که بینیشون رو پلاسما کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 149140 بازدید | 132 پست
اگه واقعا پلاسما تاثیر داسته باشه من انجام میدم چون فرم بینیم خوبه فقط ورم داره 

مثل من دیگه😔

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم طرح کیکم

جالبه

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
من بیست روزه پلاسما کردم، زخمش ریخته ولی جاش حفره حفره شده، شبیه پوست پرتقالی. کسی انجام داده که بدو ...

مراقبت هاش رو انجام دادی عزیزم؟

من انجام ندادم اما تو پیج دکتری ک دارم گفتن ک ی پماد روش باید بزنی و نور بهش نخوره

تاثیری داشت حالا؟

گوشتی بود بینیتون یا استخونی؟

مراقبت هاش رو انجام دادی عزیزم؟ من انجام ندادم اما تو پیج دکتری ک دارم گفتن ک ی پماد روش باید بزنی ...

مراقبت هاش رو انجام دادم،  یک هفته آلفا زدم و بعدش کرم ترمیم کننده.‌تاثیر داشته ولی نگرانم جاش نره

مراقبت هاش رو انجام دادم،  یک هفته آلفا زدم و بعدش کرم ترمیم کننده.‌تاثیر داشته ولی نگرانم جاش ...

میره ان شاالله نگران نباش

من بیست روزه پلاسما کردم، زخمش ریخته ولی جاش حفره حفره شده، شبیه پوست پرتقالی. کسی انجام داده که بدو ...

سلام عزیزم ..روز اولی که انجام دادی بعدش ورم کرد ؟

بعد اینکه اون زخماش کی ریخت

سلام عزيزم چي شد بينيتون؟جاش رفت؟خيلي ضايع است جاش؟يعني نميشه بري بيرون باهاش مردم متوجه ميشن؟

عزیزم میشه درخواست دوستیم رو قبول کنی و بهم پیام بدی که الان چطور شده بینیت