2777
2789
عنوان

خانومایی که بینیشون رو پلاسما کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 149134 بازدید | 132 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهان منظورت تزریق کورتونه؟

پلاسما تزریق نداره کلا

اما بینی استخونی تزریق میکنن اگه اشتباه نکنم تزریق فیلر

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
عمل ک نمیشه گفت  اگر اشتباه نکنم با دستگاهی ب اسم پلاسما پوست دماغ رو ب صورت نقطه های ریز میسو ...

فک نکنم خوب باشه،بینی های گوشتی حتی با عملم خوب جمع وجور نمیشه،چه برسه به این روش  

بچه ها شما واسه تولد شوهرتون کیک چند کیلویی گرفتیم؟ من یه طرح خاص دارم خواستم سفارش بدم ۲کیلوش ۹۰تو ...

اره برای شش نفر دو کیلو زیاده

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
هزینشم بگید یعنی نسبت به عمل ارزونتره یا گرونتر

خیلی پایینتره

نه راضی نبودم تا اومدم پلاسما کنم مثل جت از خواب بیدار شدم😂

ااا دیدی تایپیک ترکید کلی مباحث علمی داشتم😂😂

از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐
نه راضی نبودم تا اومدم پلاسما کنم مثل جت از خواب بیدار شدم😂

نترکی😄

بگو چیه منم بینیم گوشتیه اذیتم میکنه نمیتونم جراحی کنم منتظر راهی میگردم غیر جراحی

اگر دوست دارین پیجش رو بدم فیلم و عکساش رو ببین