2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تقریبا دارم . باید ز  و   ر  بزنم یکم تا بیاد

خب گلم شما یبوست داری و مدفوعت اینقدر سفته که باید زور بزنی تا کمی بیاد ، بخاطر همینم مقعدت درد میگیره ، غذاهای اب دار زیاد بخور اب خیلی زیاد بخور ، زیاد برنج و نون و غذاهای سفت نخور ، مخصوصا اینکه الان بارداری باید سبزی و میوه ام زیاد مصرف کنی که یبوستتم رفع میکنه 

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
ن من نمیسوزه ولی الان همش تیر میکشه و انگار باز شده . میترسم

نه چون مدفوعتون سفته و موقع دفع به دیواره دهانه مقعد فشار میاد ترک میخوره و میسوزه و درد میکنه ، که اگه مدفوعتون شل بشه راحت تر دفع میکنید و دیگه اینجور نمیشید 

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
2810