2777
2789
عنوان

سزارین دوم

453 بازدید | 24 پست

سلام دوستان.

سزارین دوم و چند هفته انجام میدن؟فرقی داره با اولی؟من احساس میکنم ار الان داره بخیه های قبلیم فشار میاد.البته 4 سال و نیم گذشته

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین
من ۳۸ هفته ۴ روز انجام دادم

مگه تو هم 2تا بچه داری😮

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه بچم تو زایمان از دست دادم عزیزم😪😪😪

اخی عزیزم خدارو شکر نیکان صحیح و سالم اومد بغلت منم سه تا سقط داشتم تا بچه دار شدم

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
بعدشم یه سقط داشتم 😪😪بعد خدا نیکان و بهم داد😍

پس حسابی جانان این اقا نیکان

2810