2777
2789
عنوان

آیا دختر من خوشش کمه

233 بازدید | 21 پست

دوروز دیگه وارد ۹ ماه میشه ولی هنوز نمیتونه چهاردست وپا بره ولی از ۶ ماهگی میشینه ولی ۵ ماهگی دمر میشد حالا نگرانم نکنه مشکلی هست یا هوشش زیاد نیست که هنوز نمیتونه چهاردست وپا بده اینم بگم خیلی کنجکاو با کوچکترین صدا بر میگرده به سمت صدا صدا حتی از کوچه میاد بر میگرده و کسی هم رد بشه فورا با نگاهش دنبال میکته وقتی هم میگم دست شروع میکته دست زدن حالا به نطرتون چه جوری ببرمش دکتر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم جای نگرانی نیست یکی زود یکی دیر این کارارو هم انجام میده یا یه بچه کلا چهاردستوپانمیره یهو را میفته الان زوده واسه تشخیص چیزی ک شما میگی صبر کن انشالله ک اینجوری نیست اگر بعدا نیاز شد ببرش

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

برادرزاده من اصلا چهار دست و پا نرفت ولی سر یک سال راه رفت الان داداشش نه ماهشه هم زمان که یاد گرفت چهار دست و پا بره هم زمان می ایسته در حد دو سه قدم راه میره البته از دو ماه پیش دیوار میگرفت راه میرفت هر کی یه جوره نگران نباش

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

نه اصلا ربطی به هوش نداره همه ی بچه ها که مثل هم نیستم اصلا هم نباید با همدیگه مقایسشون کرد دیر یا زود بلاخره همشون راه میوفتن هیچ مشکلیم ندارن

در تاریخ 99/9/9 به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍

دخترمن اصلا چهاردست وپانرف. یه دفعه راه افتاد. نوه فامیلمون چهاردست وپا نرف یه دفعه راه افتاد بعضی ها نمیرن چهاردست وپا

برای سلامتی وعاقبت بخیری دخترم یه صلوات میفرستی   میخوام وزنم رو برسونم 58 من می تونم  وزن فعلی 68
چرا یه چیزی میزارم جلوش برای اون خودشو میکشه 

خب پس نگرانی نداره .

همه که مثه هم نیستن .

اصلا بعضی بچه ها ، کلا چهار دست و پا نمیرن . یهو راه میفتن .

من بچه ی یکی از اشناها ، همینطور بود . 

با بااسن خودشو میکشید رو زمین به جای چهار دست و پا .

الانم راه افتاده بدون اینکه اصلا چهاردست و پا بره

⁦♥️⁩⁦♥️⁩