2777
2789
بچه ها یا به عبارت بهتر مامانا چرا این تاپیک سوت و کوره.
من همراه می خواما. الان برگه آزمایشو گرفتم بتا بالای 200 بود.
بیاین ار علائم و راهکارها و دستوراتی که پزشکامون می دن صحبت کنیم. خیلی می تونه به هممون کمک کنه.
پس منتظرتونما.........
Lilypie Premature Baby tickers

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارا جان خوش اومدی و بهت تبریک میگم.
به نظرتون در اولین فرصت پیش دکتر برم یا صبر کنم و عجله ای نداشته باشم؟
چیزی که منو نگران کرده سرماخوردگی شدید هست که هنوز هم دارم و دیگه اینکه بعد پری سونوی داخلی انجام دادم و سه تا تخمک آزاد شده داشتم به نظرتون هرسه تا که قرار نیست جنین بشن و آیا طبیعیه که فقط یه تخمک آزاد نشه. البته من هیچ دارویی نمی خوردم.
خواهش می کنم بیاین دیگه و جوابمو بدین........
2805
مریم جان فکر کنم رفته باشی
بتای شما چند بود و چند روز بعد از تاخیر آزمایش دادی؟ پیش دکترت رفتی؟ زایمانت ایشالله کی می شه؟
بچه ها بیاین یه ساعتی رو مشخص کنیم که همه سر اون ساعت بیان. مثلا ساعت 6 بعد از ظهر چطوره؟
البته امروز من وقت دکتر دارم. لطفا نظر بدین
من پیش دو تا دکتر رفتم. سه ماه اول فقط اسید فولیک بهم دادن . با یه سری آزمایشهای اولیه .

از کدوم شهر هستید؟
شاغلید یا خانه دار؟

می خواستم بدونم کدوماتون مشکل ماه دوم (تشکیل قلب و مغز جنین ) در اوج آلودگی هوا و شاغل بودن رو دارید؟
بهتون مرخصی میدن؟

به من مرخصی استحقاقی نمیدن. استعلاجی رو هم تایید نمی کنند
سلام به همه مامانای مردادی .مهرنگار جان من بتام 208 بود بعد از 4 روز که از پری گذشته بودو پیش دکتر رفتم تو کرج ، دکترم راحیل کیا ،گفته 14 آذر برم سونوی واژینال برای ارزیابی حاملگیم و باید جوابشو ببرم پیشش اون موقع مطمئن میشم زایمانم کی هست .در مورد ساعت من بیشتر صبح ها و تقریبا 10شب به بعد میتونم ....... کسی نیست؟؟
2810