2777
2789
دوستان بیاید با هم تصمیم بگیریم و یه تاپیک جدید باز کنیم

این تپیکمون هم از بین نمیره

این جا خیلی‌ سنگین شده صفحه باز نمی‌شه
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
دوستان لطفا اگه یه تاپیک جدید باز کردین اینجا آدرسش رو بذارید

لطفا یکی‌ از دوستان این کار رو انجام بده

اگه قرار به رای گیری شد جواب من مثبت

البته باید دوستان پیشکسوت هم بیان و نظر بدن

یعنی‌ باید منتظر سروشه جون و عقیق جون و ............. باشیم

با تشکر

خطبه من تموم شد بلند شم برم به کارم برسم
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمورد مولتی مویتامین و آهن من با سروشه موافقم

شادی از هفت ماهگی کنار شیر خودم شیر خشک هم میخوره که البته از یکسالگی به بعد بیشتر شیر خشک میخوره می می رو واسه تفریح و حال و حول میخوره البته گاهی پیش میاد یه چند روزی گیر میده به می می و شیر نمیخوره...

از موقعی که شیر خشکو به شیر من ترجیح میده دکی گفت دیگه نمیخواد آهن بدی منم نمیدم فقط دوسه ماهی یه بار یه شیشه آیروویت واسش میخرم بهش میدم تا تموم شه اونم چون دختره میگم کم خون نشه...

مولتی ویتا مین نمیدم اما زینک رو هم سه ماه یه دفعه واسش یه شیشه زینک الحاوی ایرانی میگیرم بهش میدم

واسه دندونا و استخوان بندیش هم تا حالا دوبار شربت استئوکر گرفتم که خیلی خوب بوده مرحه درآمدن دندون از زیر لثه رو تسریع میکنه
دوباره سلام

مونا جون انگار دوتامون عجله کردیم و با هم توی یه زمان تاپیکا رو افتتاح کردیم . البته من پستای تو رو ندیدم چون داشتم میرفتم ناهار این نی نی سایت هم هی Error میداد منم چندتا پست فرستادم و رفتم ناهار حالا که برگشتم دیدم پستام نیومده پستای تو روهم تازه دیدم.

حالا اشکالی نداره یکیمون باید حذف کنیم ولی من نمیدونم باید چجوری حذف کنم اگه بلدی بهم بگو تا حذفش کنم.
دوست جونا من دارم میرم خونه سرم درد میکنه 4-5 روزه نخوابیدم درست از دست این شادی خانم

مونا جون اگه اومدی بگو تاپیکو چجوری حذف کنم اگه میشه خودت واسم حذف کنی که چه بهتر....

ولی نظر من اینه که هر کدوم از تاپیکا که موند از روز اول فروردین 91 توش پست بذاریم.... البته این نظر منه و رآی با اکثریته....
سلام بچه ها خوبید؟

بابا من ده روز گرفتار رییس عقده ایم شدم نمیتونم تکون بخورم.

حالا لباس خوشگلا رو به دخترا و پسر ی ها تبریک میگم.

تسلیت بابت همه درگذشتگان.

بابت تشریف فرمایی سروشه جون به ایران هم تبریک
Lilypie Third Birthday tickers
اومدی مونایی؟

مرسی عزیزم.

دستور حذف کردنو واسه منم بذار

مونا همدردی میخوام باهات کنم. البته تو واقعا صبوری که این همه مدت مهمونای عزیزتو تحمل کردی. داداش من مدتیه بدلیل مشکلات مالی خونه پدرم زندگی میکنه یه پسر کوچیک داره که من عاشقشم و یکسال و سه ماه از شادی بزرگتره. از وقتی پیش مامانم اینا زندگی میکنن چون بین دو تربیت متضاد قرار گرفته خیلی بد اخلاق شده مامانش و باباش خیلی سختگیرانه(بیش از حد به نظر من) و مامان بابای من محبت بیش از حد... خلاصه که مدتیه خیلی باشادی بد شده و بهش خیلی حسادت میکنه و تا حواسمون نباشه هلش میده یا با هرچی توی دستش باشه میره طرف شادی که بزنه بهش، من که قبلا هر شب باید میرفتم و مامانم اینا و برادرم و زن و بچش رو ببینم الان هفته ای یکی دوبار میرم اونم با اعصاب خورد بر میگردم آخه شادی دوست داره با داداشی بازی کنه یا بره بغل دایی و زن دایی و باباجون و مامان جونش اما از ترس امیررضا من باید همش شادی رو بچسبونم به خودم و سرشو گرم کنم که نره طرف اون با یه لحظه غفلت صدای جیغ شادی میره رو هوا(البته شادی هم یکی قصد زدنش رو داشته باشه زودی جیغ میزنه کسی جرات نداره چپ بهش نگاه کنه).....

خلاصه اینکه خدا قوت انشالله این دوره رو هم یه جوری رد کنی که بقول معروف نه سیخ بسوزه نه کباب...
من دارم هفته ای دوروز به آیلین شربت زینک پلاس میدم. گاهی وقتا هم قطره آهن بهش میدم. گاهی هم مولتی ویتامین

بهش میدم.منظورم از گاهی وقتا هفته ای سه یا چهار باره.

آیلین میوه و آبمیوه نمیخوره . من چکااااااار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر میکنه میوه داروئه .
Lilypie Third Birthday tickers
2810