2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
عصر همگی بخیر
خوشحالم که همگی سالم و تندرسین

مهرنگار جون غم آخرت باشه عزیزم تسلیت میگم روحشون شاد...

سمانه جون توی نمیدونم چه اتفاقی افتاده توی پستا که چیزی ندیدم ولی بهارک جون تسلیت گفته بود!!! اشتباهی بود؟

شادی هم خوبه فقط دندونای نیشش دارن درمیان خیلی دردش میکنه البته خییییلی وقته که زیر لثه ان ولی نمیدونم چرا ایندفعه اینقدر طول کشید؟؟؟؟

این وروجک گاهی یه حرفایی میزنه که ما چند دقیقه دهنمون باز میمونه...

دیروز داشتیم تلوزیون نگاه میکردیم اومده میگه "مامانی شبکه ی 2 بیگیر" میگم مگه چی داره؟ میگه "پنگولی"

یا اینکه چند روز پیش غذا زیاد خورده بود شب دلش درد گرفته بود میگفت مامانی "درد میکنه" گفتم کجات؟ دست میذاره روی شکمش میگه "شیکمم... پر شده... مینیم دکتر آمپول بیزنیم..."

بهارک جون مرسی از راهنماییت عزیزم
در مورد غذاها میدونستم ولی خوب بیشترش رو سام نمیخوره :(
بیشتر تو فکر یک شربتم برای تقویت ایمنی
شربطی هست که هم امگا تری داشته باشه هم زینک؟؟
سلام به همگی

مهرنگار جون تسلیت میگم روحشون شاد

شیده جون هفته یکشنبه دیگه میام هووووووووووووووورررررررررااااااااااااا

حتما یه قرار میزاریم تا اینجا که لیلی و عقیق و شیده پایه ان دیگه کی؟؟؟ خیلی دلم میخواد همتونو ببینیم
فردا حتما برات میپرسم میام بت میگم
شیده جون بابای من 7 ساله فوت کرده سنی هم نداشت 68 سالش بود سالم سالم هم بود صبح قبراق و سرحال از خونه رفت بیرون پیش دوستش دم در خونه دوستش رسید بهش گفته نمیدونم چرا اینقدر خسته شدم تازه مامانم رسونده بودش، فقط حدود 200 متر پیاده رفته بود دوستش گفته برو بشین تا یه چای برات بیارم تا چایی رو آورده تموم شده بود، ایست قلبی.... بعد از 7 سال هنوزم باورش برام سخته
سلام بهارک جون ، ممنون عزیزم خوبیم شکر خدا.

رایان خوشگله چطوره ؟ خوبه؟ دندوناشو درآورد؟

زینب جون امان از دست این دختر وروجکت چه حرفهایی میزنه.

سروشه جون خدا رحمت کنه باباتو ، چقدر راحت رفته .
Lilypie Fourth Birthday tickers
سلام خانوما
اگه قرار حضوری داشتید خوشحال میشم منم بیام با همتون آشنا بشم البته اگه منو بازی میدین!
سمانه جون موهای دیبا هم خیلی فرفری بود الان دوبار کوتاهش کردم تقریبا صاف شده
من چون تهرانپارسه خونم یه آرایشگاه مخصوص بچه ها اینجا هست که محیطش خیلی بامزس اونجا میبرمش
آرایشگاه مخصوص بچه ها تو دزاشیب هم هست ولی بستگی به دخترت داره خیلیها اصلا با آرایشگاه میونه ای ندارن
بهارک جون نگفتی من چه داروی تقویتی باید به دخترم بدم
در ضمن مامانای دختر دار نگفتین بچه های شما هم اهل جلوی آینه ایستادن و تیپ زدن هستن یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
ای بابا زهره جون دخترها که سهله پسر من اونقدر وایساد جلوی آینه، آینه ترکید! قربونش برم من که چند روزه ماما گفتن از زبونش نمیافته. با هر تکونی یه ماما میگه. خیلی هم بامزه حرف میزنه. مثلا وقتی چهارپایه اش رو میخواد، دولا میشه پاهاشو نشون میده بعد میایسته دستهاشو بلند میکنه رو هوا و رو نوک پاش بلند میشه یعنی اونی که میرم روش وامیستم قدم بلند میشه!!! یا اگه چیزی بخواد بخوره انگشت اشاره اش رو میزاره رو زبونش! خلاصه که کلی پانتومیمه واسه خودش. فداششششششششش
2810