2777
2789
خیار رو برای دندون میخوره و حسابی خیار بیچاره رو رنده میکنه

الان 12 تا دندون داره یه چند ماهی حسابی تحویلم میگیره هر بار لباس میپوشم یا آرایش میکنم میگه جیگر یا ادیدم (عزیزم)

سی دی تینکر بل رو هم دیگه حسابی حفظ شده و در روز تا شب مخه منو میخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمانه جون خدا رحمتشون کنه
مریم جون ماشاله چه دخی خوش خوراکی داری
عقیق جون سلام خواهر خوبی از حاجی چه خبر خوبه پسرمون از شیرین کاریهاش بگو
دختر من از عصری تاحالا مدام داره آشپزی میکنه با قاشق هم میزنه میخوره به به میگه بعد به خورد من و عروسکش هم میده نمیدونین چه دست پختی داره بچم
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
سلاااااااااااااام
صبح همه بخیر
سمانه جون تسلیت میگم غم آخرتون اشه
مریم جون شما خوبی؟ ماریا خوبه
پرستار آنیسا هم یه دونه پرتقال یا لیمو هر روز براش آب میگیره و میخوره با یه نصفه سیب عصرها هم من سعی میکنم بهش بدم ولی گاهی وقتا نمیخوره زیاد اهل میوه نیست فقط پرستارش میتونه خوب بهش بده در ضمن عاشق شلغمه روش نمک میزنم گاهی وقتا یه دونه کامل میخوره

سروشه جون تو رژیم غذایی ایران کمبود آهن هست واسه همین اکثر بچه ها در معرض فقر آهن هستن حتی دکی آنیسا گفت مولتی ویتامین های خارجی واسه ایران آهنش کمه باید ایرانی بخوره

مرکز بهداشت که به من یه مولتی ویتامین ایرانی داد با آهن ولی من فعلا" همون آهن و مولتی ویتامین خودش رو میدم تا با دکی مشورت کنم
ارباب رجوع اومد رشته افکارم پاره شد یادم رفت میخواستم چی بگم
مرسی از احوال پرسیتون....دیروز سام رفت دکتر...همون چیزها همیشگی مثل ضد حساسیت و ضد سرفه گیاهی رو داد....خدا رو شکر این دفعه به قول معروف دست دکترش سبک شد ...از غروب بهتر شده و مشغول آتیش سوزوندن :)
سروشه جان...مرسی عزیزم از لطفت....وقت کردی بپرس برام :)
مگه داری میای ایران؟؟؟
حتما یک قرار بذاریم با بچه ها!!
راستی نمیدونستم پدرتون فوت شدن...خدا رحمتشون کنه....
پدر و مادر هر چه قدر هم سنشون بره بالا بازم دوریشون برای بچه ها سخته
من که تو ایران جز پدر و مادرم کسی رو ندارم ...تصورش هم برام سخته..
لیلی جون کجایی؟؟
البته به قول پسرم کوجایی؟؟؟
یک قرار ردیف کن وقتی سروشه جان بیان ایرا همدیگر رو ببینیم...من این دفعه حتما میام
زود زود قبل از اینکه بچه ها2 ساله بشن...از 2 سال به بعد با عرض معذرت یک کم بچه ها بی مزه میشن...الان تو سن جذابشونن ....خیلی قرار حال میده :)
آها یادم افتاد
هستی منم میخوام آنیسا رو ببرم آرایشگاه موهاش خیلی نامرتب شده وقتی موش موشی میبندم خیلی بهش میاد ولی سختشه موهاش کشیده میشه جایی رو نمیشناسم چطوری آرایشگاه پیدا کردی؟
آرایشگاه مردونه بود یا زنونه
منم میترسم اونجا رو بذاره رو سرش
در مورد مکمل های آهن و ویتامین هم دکتر سام معتقده بچه ای که مثل دیا نا جون تغذیه کاملی داره نیاز نداره از یک سال به بعد.....
اما بچه ای که کوشت و حبوبات و میوه و...نمیخوره خوب حتما باید بخوره
سمانه جون ربطی به غذاهای ایران هم نداره....اینجا هم اگه بچه ای خوب بخوره مشکلی نداره
علت این که شبکه بهداشت و دکترها اینقدر تاکید می کنن بیشتر به خاطر اینه که تو ایران خیلی خانواده ها از نظر اقتصادی نمیتونن به بچشون هر روز گوشت و میوه تازه بدن :(
بعضی بچه هام که مثل گل پسری من خودشون اعتصاب غذان با هر نوع ماده ای که وارد محوطه دهانیشون بشه مخالفن:(
2810