2777
2789
سلام به همه
وای یعنی از خنده منفجر شدم عقیق صحنه زمین خوردت رو گفتی
لباسهای جاج حسین آقا هم مبارک
وای شما چقدر پول لباس میدید؟؟؟؟چرا؟؟؟؟؟
یا شاید من اشکال دارم....من هیچ وقت برای بچه کوچیک اینقدر لباس نمیخرم...بیچاره بچه هام
البته تا دلتون بخواد سر اسباب بازی لارجم :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من همین الان از ماه خواهر زدم میام مردم منو اونجا نگهداشته بودن اگه گریه کرد ایششششش

خلاصه خوب بود

شیده جون من هم تو لباس خریدن لارجم هم تو اسباب بازی
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
سلام خوبین
عقیق لباسای حاجی مبارک امیدوارم به شادی بپوشه
اومدم ببینم لباسهای آریا که تو سیسمونیش بود کدوم مناسبه که بشه عید تنش کرد سه تاش کوتاه شده چهارتاش هم که بزرگه آستین کوتاست و به درد تابستون میخوره چون فکر کنم هوای عید سرد باشه
در مورد سبزه من هرسال گندم میذارم میخواستم بدونم غیر از گندم چی میشه گذاشت یه تخمی بود پارسال تو همین سایت یاد میدادن سرچ میکنم نمیاد اونو میخواستم البته بازم ممنون
لیلی جون یا مامانایی که نی نی ها شون صحبت میکنن نگفتین فهم بچه با حرف زدن بیشتر میشه؟
مرسده عزیز هنوز تهرانی؟ چه جالب وسط کنسرت یه دفعه گفتن پاشین برین. یعنی چی؟
مونا جون عکسای قشنگ یوسف رو دیدم
سروشه جون ممنون از نظرت من هم متوجه شدم حواس بچه ها به همه چی هست
سارا زینب ملیکه و ... که الان حضور ذهن ندارم خبری ازتون نیست.
Lilypie Premature Baby tickers
سلام دخترا
خوبین
چه همه خونه تکونی کردن لباسم خریدن
بابا زرنگا
من اخر صفما
عقییییییییییییییق جون سلام مرسی منویادته دوست دارم یه عالم
لباسا مبارک باشه اتاق پسملی هم خیلی قشنگ و مرتبه ولی کلک تو تاریکی عکس گرفتی دوربین مخفی شه؟!
دیبا به جاذبه زمین شدیدا علاقه داره وهمیشه همه جا ترکیدس مامانم هم همیشه غر میزنه دعواش کن نکنه این کارا رو ولی تو کلاسای نابغه کوچک گفتن بچه ها تا دوسال درک ندارن منم بچمو اصلا بکن نکن نمیکنم
شما ها چی؟
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
سلام دخترا
خوبین
چه همه خونه تکونی کردن لباسم خریدن
بابا زرنگا
من اخر صفما
عقییییییییییییییق جون سلام مرسی منویادته دوست دارم یه عالم
لباسا مبارک باشه اتاق پسملی هم خیلی قشنگ و مرتبه ولی کلک تو تاریکی عکس گرفتی دوربین مخفی شه؟!
دیبا به جاذبه زمین شدیدا علاقه داره وهمیشه همه جا ترکیدس مامانم هم همیشه غر میزنه دعواش کن نکنه این کارا رو ولی تو کلاسای نابغه کوچک گفتن بچه ها تا دوسال درک ندارن منم بچمو اصلا بکن نکن نمیکنم
شما ها چی؟
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
هستید ؟
نیستید؟
ولی ما هستیم از الان تا 1 همین جاهاییم
من دلم می‌خواهدخانه‌ای داشته باشم پر دوست،
کنج هر دیوارش دوست‌هایم بنشینند آرام،گل بگو گل بشنو…؛...
شرط وارد گشتن،شست و شوی دل‌هاست،شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست…روی آن با قلم سبز بهار، می‌نویسم ای یار خانه‌ی ما اینجاست ،تا که سهراب نپرسد دیگر” خانه دوست کجاست؟"
مهرنگار جون سلام ببخشید دیروز یادم رفت جواب سئوال شما رو بدم

به نظر من دنیز خیلی حرفا رو میفهمه وقتی بهش میگم این کار درست نیست دقیقا میخهمه و اگه ازش خواهش کنم انجام نده انجام نمیده(چشمش نزنم)
یه موقع هایی که میخوام کاری را انجام بده یا نده و خودش مصر هست که انجام بده وقتی بهش میگم به خاطر من مثلا بیا اینجا میاد
ولی خب یه چیزایی هم تو سنشونه نمیشه عوض کرد مثل همین اب ریختن رو زمین که دیگه من بمیرم و تو بمیری هم کارساز نیست شاید در همون موقع که گفتی و خواهش کردی انجام نده ولی تا سرتو برگردونی کارشو می کنه بعد میگه ببخشید
شرط وارد گشتن،شست و شوی دل‌هاست،شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست…روی آن با قلم سبز بهار، می‌نویسم ای یار خانه‌ی ما اینجاست ،تا که سهراب نپرسد دیگر” خانه دوست کجاست؟"
دیبا خانوم هم دیدیم قربونش برم با اون نگاه زیرکانش
همه قندن تو نبات
دنیز ابریزشش قطع نمیشه سرفه هم داره و علائم دیگه ای نداره یعنی سرما نخورده حساسیته؟

یادتونه قبل از تعطیلات 22 بهمن صداش خروسی شده بود دکترش گفت حساسیته ولی الان سرفه های خشک نیست مثل اون روز چه کنم؟
زهره جون اشتباه نشونه گرفتی دنیز گلی دخمله.
دیبای شما هم من عکس کاربریتو دیدم خدا حفظش کنه همه بچه ها نازن
لیلی جون ممنون ولی فکر کنم وقتی حرف بزنن بیشتر مفهوم حرف ما رو بفهمن به امید روزی که آریا حرف بزنه و حرف بشنوه و لج نکنه
بچه ها لطفا بقیه مطلب رو نخونید خواهش میکنم چون میدونم دیگه کلافه شدین من فقط برای خالی کردن خودم مینویسم و به زودی حذفش میکنم.
خرزو خان سنگ صبورم هی بهت میگفتم مادر شوهرم آریا رو بکن نکن میکنه من حرص میخورم. امروز اومده خونمون آریا فقط برای اینکه لج کنه (چون جلوی ما اینکارو نمیکنه) تا اونومیبینه چراغ رو روشن خاموش میکنه از بس هی بهش گفته دست نزن. امروز هم اینکارو کرد من تو آشپزخونه بودم آریا هم تو اتاق صداشو شنیدم که با تندی میگه گفتم دست نزن بشین قلبم داشت کنده میشد چون قبلنا میگفت ولی نه به این شدت رفتم تو دیدم قیافشو ترش کرده و تا منو دید خندید و گفت داره لج میکنه.
دوباره یکساعت بعد اومد که آریا رو ببره خونش هرچی اصرارش کرد نرفت اومد بغلش کنه جیغ زد اونم برگشت گفت نیا به جهنم فکر میکنی غصم میشه. وای خدا اون لحظه انگار دنیا رو سرم خراب شد. نگو چقدر سوسولی چون 6 ساله هی تو سرم زدن و منو تحقیر کردن و من فقط تو خودم ریختم اجازه نمیدم با بچم هم اینکارو بکنم. تازه آریا رو خوابوندم و موقع خوابوندنش از خدا میخواستم مادر خوبی براش باشم. چجوری به این پیرزن ثابت کنم نمی خوام تو تربیت بچم دخالت کنه. مطمئنم این کارش تاثیر منفی رو بچم میذاره چون دارم دختر عقده ای و روانیشو میبینم
از هر دوشون متنفرم

رب الشرح لی صدر
و یسرلی امری
وحلل عقدتا من لسانی
یفقهو قولی

خدایا عقده را از زبانم بگشا تا بتونم از ناراحتی کارش بهش بگم. خدایا کاری کن تا حرفاش باعث ناراحتیم نشه
خدایا خواهش میکنم کمکمون کن بتونیم مستقل بشیم
Lilypie Premature Baby tickers
آمین! مهرنگار جون چطوری؟؟؟ منم خرزو!!! میگمااااااااااا اول با شوشو جان صحبت کن کاملا متقاعدش کن که زیاد رفتن بچه خونه مامان بزرگ خوب نیست دو تربیته میشه! از کنترل خارج میشه و .... که همش عین واقعیته. وقتی از همکاریش مطمئن شدی کم کم نذار آریا بره پایین یا بالا؟؟!!! (یادم نیست) خودت هم کمتر برو. آریا فقط باید در حضور خودت رفت و آمد کنه. اگه مامان شوشو منطق میفهمه که برای اون هم توضیح بده در غیر اینصورت هر بار یه بهانه ای جور کن رفت و آمدت به اونجا رو کمتر کن. ضمن اینکه دعا میکنم زودتر مستقل بشید. آدم تو یه اتاق زندگی کنه مستقل خیلی بهتر از قصریه که با اقوام همخونه باشی حتی اگه فامیلهای خودت باشند مثل مونا!

ضمن اینکه اگه این مدت تو سرت زدند مقصر خودت بودی عزیزم! تا خودت اجازه ندی هیچکس نمیتونه ناراحتت کنه. نمونه اش همین که میگی کاشکی برام کار پیدا شه که کار کردن خواهر شوشو واسم سرکوفت نشه!! (البته ببخشیدااااااااااااا من همون خرزوام! قصد جسارت ندارم) تو میخوای آسایش خودت رو فدا کنی و یا کلا میخوای رویه زندگیت رو روی حرفهای مادر شوهرت بنا کنی که چیو ثابت کنی؟؟ اون گودزیلا کار میکنه واسه خودش میکنه مگه سودی برای دیگران داره؟؟ (همون آیکون سبز تهوع!) اصلا الان میام اونجا حالشونو میگیرم! (آیکون ولم کنید بذارید برم)