2777
2789
الینا گفتی دیگه سرکار نمیری؟؟ از وقتی تو خونه ای اینقدر شیطون شده یا سرکار هم بودی همینقدر شیطون بود؟؟ البته تا اونجا که یادمه از اولش شیطونی زیاد میکرد... یکم بازیهای هیجانی باش بکن که انرژیش تخلیه شه بالش بازی و بدو بدو و دنبال بازی حسابی خسته اش کن، شکلات هم زیاد بش نده، شاید خودت بشناسی ولی این لینکی رو که برات میزارم انواع بازیا رو داره برو تو بازیهای هیجانی و ایده بگیر که انرژیشو تخلیه کنی

http://berimbazi.persianblog.ir/tag/%da%af%d8%b1%d9%88%d9%87_%d8%b3%d9%86%db%8c_%d8%b2%db%8c%d8%b1_%db%8c%da%a9_%d8%b3%d8%a7%d9%84

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الینا جون در مورد ناخن تایمازجون پرسیده بودی....عزیزم حتما باید به دکتر نشون بدی تا از نزدیک ببینه و معاینه کنه...

ممکنه مشکل پوستی باشه (منظورم اینه که لازم باشه متخصص پوست ببینه) مثل قارچ ، درماتیت و .....

ممکنه علامتی از پرکاری یا کم کاری تیرویید باشه که میتونه دلیل تحرک و بیقراری بیش از حدش هم باشه....و چیزهای دیگه

عزیزم نمی خوام نگرانت کنم اما قضیه رو جدی بگیر و در اسرع وقت به دکترش مراجعه کن
سلام و صد سلام به همه مامانهای مهربون و خوش اندام و خوشحال و خوش تیپ و خوش مشرب و خوشگل و خوووووووووووووو نزنید حالا!!

اگر از احوالات اینجانب خواسته باشید در پست بعدی میگم ولی ملیکه اس داد گفت اینترنتش قطع شده بحمدلله حال خودش و پسر گلش هم خوبه.

بنده هم دوربین رو گذاشتم شارژ بشه واستون شیشصد!! تا عکس بذارم تا دم عید تو کف باز کردنشون باشید و به من فحش بدین!! (آیکون خودآزاری)
اصلا خودتونو ناراحت نکنین..سینه..باسن..رون..هر چی بخواین من دارم که بهتون بدم.یه وقت غصه نخورینا شیرتون خشک میشه
الینا جونم بچه شیطنت داره.یکی کم یکی زیاد.
سروشه جونم عید مهمون دارم نمیتونم بیام.تو بیا مشهد.بیا بیا.مامانتم بیار
Lilypie Third Birthday tickers
عرضم به حضور دوستان

امروز کفم برید از دست یه ترک من فکر می‌کردم فقط شوشو خودم ایرانی‌ بلده

باهاش چتیدم تو دانشگاه زبان و ادبیات فارسی خونده بود
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
و اماااااااااااااااااا:

امروز اصلا روز شانس این بنده روان شاد نبود که نبود. بعد از کلی حاممالی در منزل دم غروب حاجی را به ریش شوشو آویختیم به بهانه گرفتن قابی که سفارش داده بودیم پستمان را دودر کردیم. رفتیم برای خودمان دوری بزنیم و خنزرپنزری بخریم که هر جا رفتیم شیشصد ساعت در صف ایستادیم. بالاخره در یک دست آینه ای متوسط و کمی خرت و پرت و دست دیگر لیوان جدیدی که دقایقی بیش نبود کادوپیچ از مغازه برای خودمان هدیه خریده بودیم!! (آیکون چشم و ابرو قشنگ) در راه بازگشت بودیم که جوان برومندی (تو مایه های همون هومنی که لیلی جون گفت!! هههه) به ما گفت سلام دکتر‍! در دلمان داشتیم جواب سلام بلند بالایی عرض میکردیم که پای راستمان یک تکه موز!!!!! (به جون خودم) را له کرد و ما بعد از کلی حرکات جانگولری که از خودمان ساطع کردیم موفق نشدیم آغوش زمین را پس بزنیم و مثل ...... پخش زمین شدیم. البته درست مثل اینکه فیلم را با سرعت به عقب برگردانید خودمان را جمع و جور کردیم آخر خیلی ضایع بود ما با این هیبت آنطور ژست مفلوکانه ای را به خود بگیریم!!! (آیکون وزیر اعظم) ولی خوب لیوانمان را همانطور کادوپیچ به سطل زباله انداختیم و دوباره جهت برطرف کردن احساس خشم و نفرت و حقارت و ..... که به ما دست داده بود‍!‍‍‍!! (آیکون بچه ننه) رفتیم به یه مغازه دیگر و کلی در صف ایستادیم و یک لیوان دیگر خریدیم!!!

هنوز تموم نشده!!

به منزل رسیدیم خواستیم خودمان را لوس کنیم جریان را با لحن سوزناکی روایت کردیم شوشویمان میپرسد کجا زمین خوردی؟؟ میگویم فلان جا. فکر کردید گفت آخیییییییییییی بمیرم بلا دور؟؟؟؟ زهی خیال باطل! (آیکون اشک حلقه زده در چشم!) میگه عجب جایی خوردی زمین خیلی ضایع است!!!! هههههههه (آیکون هندوانه)
وای بچه ها امشب با آوینا رفتم کنسرت.چه حالی کرد بچم. هیجان زده شده بود.البته نذاشتن خیلی حال کنیم اومدن جمع کردن همه چیزو بردن و درشو بستن.......بعد شام جائی دعوت بودیم آوینا کلی بد اخلاقی کرد.تا میدید من نشستم گریه میکرد که بریم تو اتاق ممه بده!!!منم زود اومدم خونه..یه عالمه هم دعواش کردم
Lilypie Third Birthday tickers