2777
2789
عنوان

***متولدین دی 93 ***

| مشاهده متن کامل بحث + 226075 بازدید | 19026 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبین فری وارد هست نی نی دومش هست
قشنگترین تصیویر عمرم عکس نازنینی از نخستین دیدن توست. پس با من بمان تا زنده بمانم.........دخترم بزرگترین افسانه زندگیم می دانستم که روزی واقعیت بودنت همه عشق من خواهد شد........
زی زی جون خوبی؟
قشنگترین تصیویر عمرم عکس نازنینی از نخستین دیدن توست. پس با من بمان تا زنده بمانم.........دخترم بزرگترین افسانه زندگیم می دانستم که روزی واقعیت بودنت همه عشق من خواهد شد........
من کمر درد و یه کمی هم زیر دلم درد میکنه و سینه هامم سنگین شده و به صورت وحشیانه ای آلوچه سبز میخورم خخخخخ.
@خانوم فاطمه ی زهرا عیدی منو تو روز مادر دادند.خدایا دامن دوستامم سبز کن.خدایا شکرت.@
کمر درد تختخمدان درد پهلو درد کمر درد همه طبیعی هست نگران نباشید
من نیز درد و ورم پسنان ول کنم نیست
بچه ها من این مطلبو خوندم خیلی اروم شدم گفتم به شماها هم بگم مهم ترین مساله در یک بارداری تشکیل قلب جنین است که بارداری را قطعی میکند و در غیر این صورت بارداری پوچ خوانده می شود. مساله ای که بیشتر مادران جوان را نگران میکند مراجعه بی موقع آنان به پزشک زنان و درخواست سونوگرافی واژینال برای اطلاع از بارداری داخل رحم می باشد که این سونو معمولا در هفته پنجم تشکیل می شود این جاست که پزشک در نود درصد مواقع می گوید ساک بارداری تشکیل شده و جنین نیست. مادر با وحشت و سراسیمه از خود می پرسد پس چنین کِی داخل ساک قرار می گیرد ؟ قلب کِی تشکیل می شود ؟ اگر بارداری پوچ باشد چه و هزاران نگرانی تا هفته هفتم !!! مساله ی مهم این جاست که جنین در هفته هفتم داخل ساک تشکیل می شود و قلب او نیز در همان زمان دیده می شود اما صدای آن شنیده نخواهد شد . اگر سونو گرافی مادری در هفته هفتم نیز جنین را نشان نداد مادر نباید نگران باشد چرا که تا هفته یازدهم در برخی از افراد تشکیل جنین و قلب او طول می کشد پس به هیچ عنوان نگران نشده و امید خود را از دست ندهید. بهتر است مادران جوان اولین سونوگرافی خود را در هفته ۱۲ داشته باشند تا از هر گونه فکر و خیال در این مدت آسوده باشند چرا که مراجعه زود هنگام به پزشک فقط باعث افزایش نگرانی شما شده و فایده ای نیز برای شما ندارد.بیشترین علتی که باعث می شود مادر تن به سونوگرافی واژینال در هفته های اول بدهد دردهای شدید در زیر شکم می باشد. بهتر است بدانید که دردهای قاعدگی و درد تخمدانها در سمت راست و چپ یکی از علائم بارداری در ماه های اول است که به هیچ عنوان نگران کننده نیست مگر اینکه با استراحت این درد بهتر نشده و ساعتهای متوالی با شدت ادامه داشته باشد اما اگر حتی برای چند دقیقه هم آرام شد درد نگران کننده نیست. در واقع فقط دردهایی نگران کننده هستد که : ۱-با استراحت بهتر نشوند ۲-همراه با لکه بینی و خونریزی باشند ۳-ساعتهای متوالی مثلا ۱۲ ساعت به شدت ادامه یابند.
پروردگارا هیچ زنی رو در آرزوی مادرشدن نگذار امین
2810