2777
2789

کلی شیطونی میکنم بیشتر از قبل 😁البته بدون آزار کسی 

سعی میکنم کلی کارای جدید یاد بگیرم مثلا نواختن یکی از سازها به صورت تخصصی و کلی کار دیگه😁

من نه منم .نه من منم .پس من کیم ؟!!🤔😒

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول اینکه از نی نی سایت میرفتم😏 چون پسرم دوم اینکه ب دخترا توجه نمی کردم سرم تو کتابم بود سوم ای ...

والا به قران امان از دسته این دهه هشتادیا

در صورت تمایل برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید🙏🙏🙏
دوستان در نظر بگیرین استارتر مذکره 

خب باشه ۱۷ ساله که بچه ست برادر کوچیک منم همین سنیه 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

من همه کارامو کردم که دیگه یموقع حسرت نمونده 

همیشه تو زمانم و بهترین کاری که خوشحالم میکنه رو انجام میدم

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
اول اینکه از نی نی سایت میرفتم😏 چون پسرم دوم اینکه ب دخترا توجه نمی کردم سرم تو کتابم بود سوم ای ...

این که از نی نی سایت میرفتم هم موافقم چون واقعا تو این سن ممکنه ذهنت رو درگیر کنه و از خیلی چیزای خوب و کارها عقب بیفتی

من نه منم .نه من منم .پس من کیم ؟!!🤔😒

عجب سوالی افرین واقعا 

میگن بجای تجربه کردن از تجربه های بقیه درس بگیرین همینه منم یه روز باید همچین تاپیکی بزنم 😂

ولی یه سوال نی نی سایت چرا پر از مردا و پسرا شده حالا یه پسر 17 ساله 😕😕😕😕😕😕😕

خللا که پسری

حتما ورزش برو و خوش اندام باش

کنار درس خوندنت از همین الان شروع کن به کار کردن مهم نیست چه کاری وقتی مدرک نداری کار خوب گیرت نمیاد اما هم پول در میاری هم آماده کارهای سنگین تر میشی و البته مسئولیت پذیر

ساز هم خیلی خوبه حتما یه سازی یاد بگیر پیانو خیلی خوبه نشد چیز دیگه

عجب سوالی افرین واقعا  میگن بجای تجربه کردن از تجربه های بقیه درس بگیرین همینه منم یه روز باید ...

- خیلی ممنون ..  

- من نمیدونم شما چه اصراری دارید همه جارو مردونه زنونه کنید

کلاس زبان برو و یه کلاس ورزشی دور مواد و سیگار و دختر هم خط بکش چون روز به روز داره وضع کشورمون بدتر میشه تحریمی و گرونی خیلی مهمه که یه کاری بتونی دست و پا کنی تا گرفتار نشی تو زندگیت 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
2810