2777
2789
ایران خودرو داره پیشفروش می کنه ترجیحا برید نقدی بخرید بهتره چون هیچکدوم به موقع تحویل نمی دن و دست اخر هم اون ماشینی که می خوای رو نمیدن یا تیپش عوض میشه یا کلا خود ماشین رو عوض می کنن
http://ikco.iranecar.com/15.htm?s=7f121d0c-f7eb-412b-a121-0bd0e9da6b1d یعنی چی؟ اول 15 میگیرن/بعد 3 تومن؟ ال نود 18؟ یعنی چطوریه؟؟!!
من یه ثنای سپیدقبا و خوشبخت میشم با دعا و صلوات زیبای شما ؛ همه شما خوبانو به ذکر صلوات و دعا برای خوشبختی همه جوونها دعوت میکنم : اللهم صل علی محمد ص و آل محمد ص

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
این نوع پیش فروش قطعی نیست یعنی قیمت نهایی در زمان تحویل مشخص میشه در کل شما الان مثلا 20 تومن می دی ماشین شهریور ماه بشه 60 تومن شما باید 40 بدی اگه بشه 30 تومن شما باید 10 بدی ... کلا ما بقی در زمان ارسال دعوتنامه و تکمیل وجه مشخص میشه کلا توصیه نمیشه

مرکز تشخیص رنگ خودرو عبادی با پرسنل مجرب و دارای مدرک کارشناسی بین المللی خودرو از دانشگاه اکسفورد. همراه با صدور برگه کارشناسی معتبر و وکیوم دیگر نگران تشخص رنگ ماشین خود نباشد

تشخیص رنگ خودرو عبادی

تشخیص رنگ ماشین

تشخیص رنگ سیار