2777
2789
عنوان

بچه ها چه کنم آروم شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

6263 بازدید | 36 پست
سلام یه هفته ای هست تو فکر همسرم هستم و خیلی احساس افسردگی و پژمردگی می کنم غم بزرگی روی سینمه پریروز خیلی گریه کردم نمی دونم چه کنم امروز براش خیرات آش درست کردم ولی باز هم آروم نشدم نمی دونم چرا الان هفت ماهه که پرکشیده و من چند روزی است که بازهم مثل همون اوایل سخت غمگین و افسرده ام...
دلم می خواهد با همه واقعیت ها خداحافظی کنم بگویم بروید من با خیالم تنها می مانم...
عزیزممممممممم ،ایشالا خدا بهت صبر بده.......غم همسر واقعا سخته ولی خدا هر سختی بده صبرشم میده...امیدوارم از این به بعد شادی ببینی...منم مامانمو از دست دادم گاهی این طوری میشم ولی هیچ چی جز گریه و گذشت زمان ارومم نمیکنه....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اینقدر سخته که میدونم هیچی نمیتونم بگم....به فکر نی نی باش ..که یادگاری عشقته..واگر هنوز کنارت بود چقدر دوس داشت تو حسابی مراقبه یادگاریش باشی..........الهی اون دنیا که باقی کنار هم باشین
مرسی عزیزان. سمانه جان همسرم دقیقا16تیر امسال در حادثه رانندگی به دیار باقی شتافت. ......... بسم ا... الرحمن الرحیم...
دلم می خواهد با همه واقعیت ها خداحافظی کنم بگویم بروید من با خیالم تنها می مانم...
خدا رحمتش کنه روحش قرین رحمت الاهی

براشون فاتحه خوندم

اینو بودن دوست نداه که تو ناراحتی کن با گریه هم خودتو داغون میکنی

میدونم خیلی سخته خیلی

اما زندگی ادامه داره به فکر دخترت باش

ارزو میکنم از این به بعد لحظه لحظه زندگیت شاد باشه ولبت همیشه خندون
مامان نگار
به نظرم کتابهای زندگی روح و سفر روح دکتر نیوتن و تنها عشق می ماند و استادان بسیار زندگیهای بسیار برایان وایس بخون توی مدیون انقلاب هست می تونی از جیحون هم اینترنتی سفارش بدی باور به این که روح اون در ارامش هست به تو میتونه تسکین بده