2777
2789

سلام بچه ها.کلافه شدم دیگه شما یچیز بگین😩😩

میگم جانا میگه دارا چیه این مسخره بازیا

میگم پناه میگه تو دهن نمیچرخه پناااااه خانوم.

میگم والا اینجور ک تو میگی...

خلاصه کنم هرچی میگم میزنه تو پرم.بعد میگه دوباره بگرد😩

خودشم اسمایی میکه ک من دوست ندارم.مثل فاطمه مائده و...

کاری ب مذهبی بودن اسما ندارن توهینم نمیکنم اما خب خوشم نمیاد چیکار کنم😭

یکم کمک کنین

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پناه خیلی دوس دارم من 😍

منم.مسخره کرد😢

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

پناه که خیلی قشنگه.

من اگه دختر داشتم اسمش رو میذاشتم به آفرید.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
پناه که خیلی خوبه . من میخواستم دخترک آینده‌م رو بذارم پناه اما گویا ثبت احوال به عنوان اسم پسر ...

نه یابا دختره.اسم دختر شاهرخ استخریه