2777
2789
عنوان

خانم های نی نی دار یه سوال

54 بازدید | 8 پست

دخترم ۸ ماهش سه چهار روزه که خیلی مدفوع میکنه یعنی به محض اینکه تا یه غذایی میخوره حتی شیر خشک بعدش مدفوع میکنه امروز ۶ بار پوشک کثیف عوض کردم حالا نگرانم نکنه مشکلی باشه ابن همه مدفوع میکنه سریع بعد از غذا اینم بگم که اسهال نیست 

دختر منم همینه از بدو تولد😐

همه دکترا میگن مشکلی نیست 

اما فک کنم باعث اختلال تو وزن گیری بشه

کره و چیزایی که معده رو راه میندازه کمتر بهش بده

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم همینه از بدو تولد😐 همه دکترا میگن مشکلی نیست  اما فک کنم باعث اختلال تو وزن گیری بش ...

حالا دختر منم وزنش زیاد هم هست اضافه وزن داره ولی قبلا اینطور نبود دو سه روز اینطور شده

حالا دختر منم وزنش زیاد هم هست اضافه وزن داره ولی قبلا اینطور نبود دو سه روز اینطور شده

پس نگران نباش مامان خوشگل 

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓