سلام به همگی دوستان من باردارم و توی ۹ هفته هستم خداروشکر میکنم که بعد از ۲ سال باردار شدم ( نه خودم مشکلی داشتم نه شوهرم ولی باردار نمیشدم )
این پست رو به عشق دوستایی گذاشتم که دلشون میخواد باردار بشن اما نمیشه
من از روش پیاز درمانی استفاده کردم البته این روش برای خانمهای تنبلی تخمک بسیار خوبه
*****من از روز پنج پریود تا ۱۲ پریود از این روش استفاده کردم :
اول ۲ لیوان آب گذاشتم جوش بیاد بعد ۲ عدد پیاز زرد ( حتما زرد باشه چون هورمون زنانه بیشتری داره) به ۳ یا ۴ قسمت تقسیم کردم بعد درش رو گذاشتم تا ۵ دقیقه بجوشه البته زیرشو کم کردم و بعد زیر گاز رو خاموش کردم و گذاشتم که ولرم بشه و اب پیاز رو که حدودا یک لیوان میشه رو خوردم ( خیلی طعم خوبی نداره اما به شیرینی بچه دار شدن می ارزه )
*****دومین کاری که کردم از روز اول پریود پیاز فراوووووون میخوردم همراه غذام ( چون پیاز هورمون زنانه رو زیاد میکنه )
و خدارو هزاران مرتبه شکر در ماه دوم حامله شدم البته میگن این روش پیازدرمانی تا ۳ دوره انجام بشه ولی من بعد از دو دوره جواب گرفتم و البته قبلش خیلی سرچ کردم درمورد پیاز درمانی
و یه چیز دیگه اینکه پریوده تون عقب و جلو میشه اصلا اصلا نگران نباشید برای من دوره اول ۲ روز جلو انداختم و دوره دوم ۴ روز جلو انداختم
خوشحال میشم سهمی در خوشحالی شما خانمهای عزیز داشته باشم و دلم میخواست خوشحالیمو با شما سهیم باشم